Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Obligāto iemaksu objets К списку тем

Obligāto iemaksu objets
14.pants. Obligāto iemaksu objekts

(7) Šā panta pirmajā daļā noteiktajā obligāto iemaksu objektā netiek ietvertas darba ņēmēja labā veiktās darba devēja iemaksas privātajos pensiju fondos atbilstoši licencētajiem pensiju plāniem un iemaksātās dzīvības apdrošināšanas (ar līdzekļu uzkrāšanu) prēmiju summas, kas kopā nepārsniedz 10 % no darba ņēmējam aprēķinātās bruto darba samaksas kārtējā kalendāra gadā, un iemaksātās dzīvības (bez līdzekļu uzkrāšanas), veselības vai nelaimes gadījumu apdrošināšanas prēmiju summas, kas kopā nepārsniedz trīssimt latu kārtējā kalendāra gadā, ja:

Sakiet lūdzu kā Jūs šo punktu izprotat, visas iemaksas kopā nedrīkst pārsniegt 300 ls vai 10%, vai tomēr PPF un apdr.(ar uzkrāšanu) atsevišķi no veselības apdrošin.???Manā uzņēmumā ir visas trīs!!!

Kurš man varētu palīdzēt? Manā VID rausta plecus, neko nezinot, citos viens saka tā, otrs tā. Esmu izmisumā.:-<
Ikucis
Ikucis 10.01.2007 16:11
158 сообщений на сайте

Ответы (2)

Uzmanīgi palasiet Likumu. Arī IIN.

Veselības apdrošināšanai (polises - bez uzkrājuma) ir viena norma, bet dzīvības apdrošināšanai (ar uzkrājumu) + iemaksām privātajos pensiju fondos - otra norma.

Pievērsiet uzmanību komatiem!

Pie kam, ko Jūs rūp nākošais gads, davaj tiksim galā ar 2006.
Mu-maija
Mu-maija 10.01.2007 16:21
15946 сообщений на сайте
Nu vot es zvanīju uz savu VID, šī saka, ka kopā, es viņai lasu un saku, ka izklausās tomēr, ka atsevišķi.

A tas summas attiecas uz nākamo gadu? A viņa teica, ka uz šo ar!!!:-< Tad veselības apdrošināšana ir 180?
Ikucis
Ikucis 10.01.2007 16:28
158 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.