Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Mazum un vairumtirdzniecība К списку тем

Mazum un vairumtirdzniecība
Uzņēmumam ir struktūrvienība - veikals, kur stāv kases aparāts, norēķini notiek gan skaidrā naudā, gan ar pārskaitījumu, gan fiziskām, gan juridiskām personām - tā ir mazumtirdzniecība. Un man būtībā ir vienalga ko pircējs ar to preci dara tālāk, bet nu uzrodas klients (juridiskā persona), kas prasa vai esam reģistrējušies kā vairumtitgotāji!

Es saprotu, ka reģistrēšanās par vairumnieku nozīmē atsevišķas struktūrvienības reģīstrācija (izejot no noteikumiem, kas paredz atsevišķas telpas). Viss it kā vienkārši, bet nu radies jautājums - vai mazumtirgotājs grīkst pieņemt norēķinus ar bankas pārskaitījumu, izrakstot pavadzīmi, avansa rēķinu.

Un vēl - ja nolemjam ar vairumtirdzniecību nodarboties no juridiskās adreses, vai tadā gadījuma kaut kur kaut kas jāreģistrē?
Ince
Ince 11.01.2007 09:41
425 сообщений на сайте

Ответы (2)

Mazumtirgotājs drīkst pieņemt norēķinus ar bankas pārskaitījumu.Bet protams Jums jāreģistrējas - es tā domāju.
Aivareno
Aivareno 11.01.2007 09:47
6641 сообщение на сайте
http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=17434
Ambera
Ambera 11.01.2007 11:11
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.