Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rikojumi
Labdien!
Pasakiet ludzu vai ieksejos rikojumos (pienem$ana darba) ir jabut parakstam ta cilveka,kuru pienem darba vai ari pietiek ar direktora parakstu?
Ответы (16)
Rīkojumā par pieņemšanu darbā pietiek ar direktora parakstu.
Paldies!
Rīkojumos parasti zīmogu neliek;-)
Labdien.Esmu Zanna-jaunpienceja......mekleju rikojumu sastadisanas likumus.kadsvar palidzet
а зачем еще подпись рабюотника. Он свою подпись по договором поставил.
Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas noteikumi MK 154
http://www.likumi.lv/doc.php?id=52392&rel_doc=on#REL_DOC
ну и зачем ссылка на все правила? вы укажите на что конкретно ссылаетесь. на какой пункт. А мы тогда вам скажем что мы думаем про этот пункт и его отношению к данному вопросу.
Dcba,
без моей ссылки нельзя сказать "что мы думаем про этот пункт и его отношению к данному вопросу" - Zanula "mekleju rikojumu sastadisanas likumus.kadsvar palidzet"?
Dcba
ну и зачем ссылка на все правила? вы укажите на что конкретно ссылаетесь. на какой пункт. А мы тогда вам скажем что мы думаем про этот пункт и его отношению к данному вопросу.
Дцба, вот Вы и укажите на что конкретно ссылаетесь. на какой пункт.
Dcba,visās tēmās ляпнула
es vispār netaisu rīkojumu par pieņemšanu darbā, tam taču ir darba līgums.
Ja uzņēmums ar pāri 100 darbiniekiem, tad grāmatvedība nevar zināt, ar ko noslēgts darba līgums, pagarināts vai veiktas izmaiņas. Tāpēc rīkojumus raksta: vienu personāldaļā, otru gramatvedībai un kopiju katra cilvēka personāllietā.
Tā iegājies, ka "mazajos" arī rakstu rīkojumus.
lielajos uzņēmums tāpēc tam ir personāldaļa un tās darbības ir noteiktas attiecīgi nolikumā, uz ko un kādus rīkojumus raksta. Par cik man nav tik liela uzņēmuma, tad rīkojumus rakstu tikai tos, kas tiešām nepieciešami (ja uz kadu no grāmatvedības darbībām nav cita attaisnojuma dokumenta).
Закрыть
Краткое описание нарушения