Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
IK darbiibas uzsaaksana
Labdien.nezinu vai pareizaa sadaljaa ieliku.
Man loti interesee sekojos...es gribu atveert mazu apgeerbu veikalinju,savaa maajaa,projekts jau gatavs un saskanjots(sonedeelj buus viss gatavs)Kas jaadara taalaak...Lieta taada,ka man remontam vajag kaadus 2000ls..kaa man labaak riikoties..nemt bankaa krediitu uz seviim vai nosaakuma registreties kaa IK un nemt uz to??Vai banka aizdod naudu "biznesa" uzsaaksanai??ko nem par kiilu?? Tiesaam esmu galiigaakais "cainiks" sai lietaa,taapeec buusu prieciiga par jebkuru padominju:)
Ответы (5)
IK - tā ir fiziskā persona un tik un tā Jūs ņemsiet kredītu uz fizisko personu telpas remontam, bet varēsiet norakstīt uz izdevumiem, ta kā tie ir saimnieciskās darbības veikšanai nepieciešami.
Es tomēr reģistrētos un ņemtu kredītu tad.
Vieglak panemt kreditu uz sevim ne ka uz juridisko personu. Bet velak aizdot savai firmai.
Да, но тогда проценты по кредиту вы не сможете поставить в хоз.расходы.
Закрыть
Краткое описание нарушения