Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Sponsorēšana К списку тем

Sponsorēšana
Nekad neesmu saskaarusies ar sponsoru pieshkjirtaam naudaam k-kaadiem projektiem. Kaa graamatvediibaa to atspoguljo.

Papldies.
Ekoline
Ekoline 29.01.2007 11:57
55 сообщений на сайте

Ответы (5)

Cik es saprotu, pirmaam kaartaam, jaabuut k-kaadam liigumam ar sponsoru?

Tad sponsors paarskaita mums (SIA, piem) naudu.

Mees to lietojam k-kaada projekta izvedee...

Kaa uzskaitiit, konteet?
Ekoline
Ekoline 29.01.2007 12:06
55 сообщений на сайте
Skatoties kā noformulēts līgums.

Parasti līgumā ir atrunāti nosacījumi, mums, piemēram, tie ir reklāmas pakalpojumi, ko pretī sniedzam sponsoram, tātad es grāmatoju kā ienākumus no sniegtajiem reklāmas pakalpojumiem.
Agritabt
Agritabt 29.01.2007 12:11
36 сообщений на сайте
Līgumam jābūt obligāti un tur tad arī tiek viss atrunāts,vajag izveidot atsevišķu kontu, kurā tiek uzskaitīti visi izdevumi, sponsori gribēs zināt visus izdevumus līdz santīmam.
Gbormane
Gbormane 29.01.2007 12:11
388 сообщений на сайте
Taatad, ja liigumaa ir nosaciijumi, ka mees vinjus reklameejam, tad reaali taa nauda ir samaksa par reklaamu, ar pvn, ienjeemumi...

Un kadeelj gan sponsoram ir jaazina par saistiitajiem izdevumiem, ja reiz par konkreetu summu un reklaamu viss jau atrunaats liigumaa?
Ekoline
Ekoline 29.01.2007 12:14
55 сообщений на сайте
Man šobrīd tāda pati situācija, nesaprotu kā grāmatot?

Līgums ir it kā par to,ka viņi mūs sponsorē savukārt mēs pretī sniedzam arī pakalpojumus,bet tad jau tā nesanak nekāda sponsorēšana,tāpat ir ieņēmumi ar pvn?Ar ko tas atšķiras no pakalpojumu sniegšanas līguma un ieņemumiem?
Livucis
Livucis 25.09.2009 16:04
505 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.