Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Kad jāatnes slimības lapa? К списку тем

Selma 29.01.2007 13:44
33 сообщения на сайте
33 сообщения на сайте
Ответы (10)
To nosaka audzināšana.
Ja neierodies darbā, tad paziņo, lai darba devējs neskrietu uz policiju (citādi viņu apvainos par cietsirdību un neuzmanībā un vēl...).
Ja neierodies darbā, tad paziņo, lai darba devējs neskrietu uz policiju (citādi viņu apvainos par cietsirdību un neuzmanībā un vēl...).
nu bet jūs jau pareizi rakstījāt - ir tādi kārtības noteikumi, kur to var atrunāt. Ja ne, tad var i pēc gada atnest

Zumka 29.01.2007 15:21
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
ups ups, tas bij Selmai, bet pamatojoties uz Tore, sory,sory

Zumka 29.01.2007 15:22
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Vienīgi zinu to, ka slimības lapa jāiesniedz tad, kad ir daktera atzīme par slimības lapas slēgšanu

Larao 29.01.2007 15:47
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
ja cilvēx ir slims, tad viņš neko nevar savam darba devējam iesniegt, jo viņš varbūt dzīvo meža vidū bez saziņas līdzekļiem (ķipa nevar pazvanīt)
slimības lapu iesniedz tikai pēc ārsta atzīmes uz tās par slimības beigām
slimības lapu iesniedz tikai pēc ārsta atzīmes uz tās par slimības beigām
Сообщить работодателю о болезни - это одно дело, которое может быть оговорено в правилах трудового распорядка. Даже без оговорки нормальный человек по возможности сообщит.
А больничный лист приносится тогда, когда он закрыт и работник выписан на работу.
А больничный лист приносится тогда, когда он закрыт и работник выписан на работу.
piekrītu, Irēna22, normāls cilvēks atradīs veidu, kā paziņot darba devējam, ka ir slims.Betnenormālam cilvēkam normāls darba devējs var sastādīt aktu par neiziešanu darbā utt.Galugalā ir jāciena arī darba devējs.:-)

Aivareno 29.01.2007 21:41
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Diez vai tiesa akceptēs tādu aktu, jo tam nenormālam cilvēkam var atrasties kaudze normālu attaisnojumu nepaziņošanai

Zumka 29.01.2007 21:46
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть