Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Algas nodokļa grāmatiņa un paziņojums par IIN К списку тем

Algas nodokļa grāmatiņa un paziņojums par IIN
Sakiet, lūdzu, kā ir pareizi jāaizpilda algas nodokļa grāmatiņa un paziņojums par IIN! Ja es grāmatvedības programmā norādu, ka man vajag paziņojumu par IIN laika periodā no 01.01.06-31.12.06, ailītē "ieturētais nodoklis" man tiek norādīta nevis visos 2006.gadamēnešos aprēķinātā IIN summa, bet gan 2005.gadadecembrī aprēķinātā summa + 2006.gadajanvārī-novembrī aprēķinātā summa. Vai tā ir pareizi? Tas nozīmē, ka šo IIN summu rēķina, pamatojoties uz nodotajām atskaitēm, nevis uz IIN aprēķinu? Un vai darba algas grāmatiņā man arī ir jānorāda nevis 2006.gadā aprēķinātā IIN summa, bet gan 2005.gadadecembris + 2006.gadajanvāris-novembris?
Santa_grinvalde
Santa_grinvalde 30.01.2007 10:21
нет сообщений на сайте

Ответы (4)

Ja jums ir Tildes Jumis, tad noderēs šis topiks

http://www.vgk.lv/lv/forum/7/48426/
Lienebe
Lienebe 30.01.2007 10:53
2527 сообщений на сайте
Mīļš paldies!!!!
Santa_grinvalde
Santa_grinvalde 30.01.2007 11:01
нет сообщений на сайте
Bet es jau no Tildes izdrukaros nodevu decembris+janvaris - novembris 2006. gada ta laikam sanak.. tad man tagad ir jalabo visa atskaite?
Guntaje
Guntaje 30.01.2007 19:24
64 сообщения на сайте
Godīgi sakot nevaru iebraukt Jūsu teiktajā, bet ja veido paziņojumu par algas nodokli 2006. gadam un opcijās uzliek - mēnesī par kuru aprēķina, tad Jumis paņem IIN tikai par 2006.gadu Un nodokļu grāmatiņā arī jābūt ierakstiem tikai par tekošo gadu! Ja kļūdos tad lūdzu palabojiet mani!
Larao
Larao 31.01.2007 10:07
6767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.