Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Zalktis зарплата К списку тем
Ответы (8)
jānopērk jauninājums, ja gribat lai algu sarakstā automātiski parādītos neapliekamais minimums un atvieglojumi apgādājamiem. Bet vispār jau algu sarakstā attiecīgajā rindiņā "neapliekamais minimums"var ierakstīt no rokas skaitli, jo ne vienmēr neapliekamais piemērojas pilnā apmērā.
Cleo, labi, ka noķēru Jūs!:-D Es arī par zalkti nupat gribēju.
Sakiet lūdzu, bet kāpēc nerēķinās nolietojums nodokļiem.Visi procenti ievadīti.par katru mēnesi tagad nospiedu aprēķināt nolietojumu visiem par visus , bet nekā.:-( Kā ir atskaitē sķotnējā summā sākuma un beigu periodā viena un tā pati un viss.:-(
Sakiet lūdzu, bet kāpēc nerēķinās nolietojums nodokļiem.Visi procenti ievadīti.par katru mēnesi tagad nospiedu aprēķināt nolietojumu visiem par visus , bet nekā.:-( Kā ir atskaitē sķotnējā summā sākuma un beigu periodā viena un tā pati un viss.:-(
Squirrel 30.01.2007 21:12
809 сообщений на сайте
809 сообщений на сайте
varbūt atkal kaut ko greizi daru?:-<
Squirrel 30.01.2007 21:21
809 сообщений на сайте
809 сообщений на сайте
domāju, ka citā tēmā jau esat tikusi skaidrībā. Tur jau atbildēju. Visa problēma ir datumā un par aprēķinu kategorijai arī uzrakstīju. (neatkārtošos).
turklāt, ja kaut kas galīgi iet šķērsām vai nevar saprast var pajautāt arī caur meilu zalktis@zalktis.lv- atbildes niedz ļoti operatīvi. Var forumā te un var jau arī man uz meilu cleo@apollo.lv bet es droši vien tik operatīvi neatbildu, jo strādāju un nesanāk visu laiku čekot pastu.
Paldies, Cleo, atradu atbildi!
P.S.Tikvēlu jau tie zalkši nestrādā tāpēc labi,ka kādam var vēl pavaicāt.:-D
P.S.Tikvēlu jau tie zalkši nestrādā tāpēc labi,ka kādam var vēl pavaicāt.:-D
Squirrel 31.01.2007 14:52
809 сообщений на сайте
809 сообщений на сайте
Man ZALKTIS atbild arī vakarā un domāju, ka citiem arī
Dimma 31.01.2007 19:13
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Patiešām, es vakar vakarā plkst.21.30 uzrakstīju vēstuli un nemaz necerēju,ka vēl tajā pašā vakarā saņemšu atbildi,bet saņēmu! Tā kā viņi strādā arī vakaros.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть