Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
kokupavadzīmes К списку тем
Guntaje 02.02.2007 13:13
64 сообщения на сайте
64 сообщения на сайте
Ответы (28)
.... " kā arī kopējā summa, PAR KĀDU IZSNIEGTAS PRECES– norāda tūlīt pēc kokmateriālu novērtēšanas." - citējat, bet paši nelasāt kā uzrakstīts. Nu nav teikts kopā summa ar PVN ir teikts kopējā summa par kādu izsniegta prece, bet prece ir izniegta par vērtību bez PVN saskaņā ar likuma 13.2. pantu.
nu tad lai iet ieskrieties..... netaisos darījumos ar kokmateriāliem likt direktoriem skaitīt klāt PVN pie summas un tad risināt problēmas ar pārskaitītu PVN.
Es savā failu glabātuvē ieliku informativo materiālu, kas ir saņemts no VID konsultantiem, tas laikam ir 18 slaids, kurā parādīta pavadzīmes aizpildīšana! Nu ko jus par to sakat?:-O
Guntaje 09.02.2007 21:55
64 сообщения на сайте
64 сообщения на сайте
to, ka viņas ir saspiedušās..... savu viedokli zteicu jau augstāk un VID power Points mani nepārliecina, jo man summa, par kuru izsniegta prece ir tā summa, ko saņēmējs man maksās par izsniegto preci.
Pavadzīmju noformēšana kokmateriālu piegādēm taču nemainās. Spēkā ir PVN likuma 13.2.primpants un apmaksa paliek līdzšinējā kārtībā.
Mūsu, VID iestāde vismaz to pašu apstiprināja. Arī kokmateriāli no piegādātājiem tiek saņemti pēc nummurētajām pavadzīmēm un ar PVN viss kā agrāk (neskaitot kokmateriālu vērtībai klāt PVN)
Jocīgi, ka citur VID reģionālās iestādēs domā savādāk....
Mūsu, VID iestāde vismaz to pašu apstiprināja. Arī kokmateriāli no piegādātājiem tiek saņemti pēc nummurētajām pavadzīmēm un ar PVN viss kā agrāk (neskaitot kokmateriālu vērtībai klāt PVN)
Jocīgi, ka citur VID reģionālās iestādēs domā savādāk....
Dimma 09.02.2007 22:24
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Es atvainojos par rupjo izteicienu, bet to VIDs dara tikai tāpēc (neievieš īstu skaidrību p/z noformēšanā), lai uzņēmumus lieku reizi par kaut izdrāztu!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть