Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

kokupavadzīmes К списку тем

kokupavadzīmes
Vai kads ir dzirdejis ka no jauna gada aizpildot koku pavadzīmes ir jāskaita kopā PVN un koku vērtība?
Guntaje
Guntaje 02.02.2007 13:13
64 сообщения на сайте

Ответы (28)

Nu bet te jau neiet runa par PVN skaitīšanu klāt pie preces summas.
Ilma
Ilma 08.02.2007 15:27
30495 сообщений на сайте
.... " kā arī kopējā summa, PAR KĀDU IZSNIEGTAS PRECES– norāda tūlīt pēc kokmateriālu novērtēšanas." - citējat, bet paši nelasāt kā uzrakstīts. Nu nav teikts kopā summa ar PVN ir teikts kopējā summa par kādu izsniegta prece, bet prece ir izniegta par vērtību bez PVN saskaņā ar likuma 13.2. pantu.
Cleo
Cleo 08.02.2007 20:43
19235 сообщений на сайте
UFFFFF! Cleo, baidps, ka tāpat neizlasīja! Bija vēl tāds jautājums un šodien
Andaz
Andaz 09.02.2007 18:33
27897 сообщений на сайте
nu tad lai iet ieskrieties..... netaisos darījumos ar kokmateriāliem likt direktoriem skaitīt klāt PVN pie summas un tad risināt problēmas ar pārskaitītu PVN.
Cleo
Cleo 09.02.2007 19:53
19235 сообщений на сайте
Es savā failu glabātuvē ieliku informativo materiālu, kas ir saņemts no VID konsultantiem, tas laikam ir 18 slaids, kurā parādīta pavadzīmes aizpildīšana! Nu ko jus par to sakat?:-O
Guntaje
Guntaje 09.02.2007 21:55
64 сообщения на сайте
to, ka viņas ir saspiedušās..... savu viedokli zteicu jau augstāk un VID power Points mani nepārliecina, jo man summa, par kuru izsniegta prece ir tā summa, ko saņēmējs man maksās par izsniegto preci.
Cleo
Cleo 09.02.2007 22:10
19235 сообщений на сайте
Pavadzīmju noformēšana kokmateriālu piegādēm taču nemainās. Spēkā ir PVN likuma 13.2.primpants un apmaksa paliek līdzšinējā kārtībā.

Mūsu, VID iestāde vismaz to pašu apstiprināja. Arī kokmateriāli no piegādātājiem tiek saņemti pēc nummurētajām pavadzīmēm un ar PVN viss kā agrāk (neskaitot kokmateriālu vērtībai klāt PVN)

Jocīgi, ka citur VID reģionālās iestādēs domā savādāk....
Dimma
Dimma 09.02.2007 22:24
1727 сообщений на сайте
Es atvainojos par rupjo izteicienu, bet to VIDs dara tikai tāpēc (neievieš īstu skaidrību p/z noformēšanā), lai uzņēmumus lieku reizi par kaut izdrāztu!
Andaz
Andaz 10.02.2007 20:23
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.