Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Kvīts К списку тем
Ответы (12)
Piekrītu ILMAI. Un kvīšu grāmatiņai vēl jābūt reģistrētai VIDā.
Randers05 12.02.2007 11:16
72 сообщения на сайте
72 сообщения на сайте
Vidā jābūt arī reģistrētam darbības veidam, par kuru jūs izrakstat kvītiņu.
Joliso 12.02.2007 11:25
136 сообщений на сайте
136 сообщений на сайте
Ierakstiet pati šo noteikuma punktu, bet vispirms uzzvaniet šai firmai un pajautājiet, kādu likuma pantu viņi pielieto, un, lai viņi pie sevīm arī obligāti izlabo.
Joliso 12.02.2007 11:45
136 сообщений на сайте
136 сообщений на сайте
Man VIDā teica, ka sen jau nevajag nekādus pantus un punktus rakstīt. Un kādu gadu vismaz neko nerakstu.
Ilma-Jau tad, kad mainījās tās prioritātes un VID rīkojumi zaudēja spēku, tā kā es arī no VID saņēmu tādu pat atbildi kā Andaz.Esmuievērojusi, ka atsauces ir uz MK Noteikumu Nr. 850 dažādiem punktiem.Patikvīts jau nav mainījusies...
Vijoliite 12.02.2007 14:04
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Nu ja tā skatās tad VID rīkojumi tiešām it kā nav vairs nekāds reglamentējošs dokuments un varbūt tiesa ka tad nekas vairs nav jāraksta ja jau pats VID tā saka.
Es rakstu MK 850 p.70.1. ...(kā nu kuram tas pēdējais skaitlis)
Jo, tas taču obligāti ir jāraksta iesniegumā, lai piereģistrētu kvītis.
Jo, tas taču obligāti ir jāraksta iesniegumā, lai piereģistrētu kvītis.
Joliso 12.02.2007 16:14
136 сообщений на сайте
136 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть