Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Kontēšana lietojot i-banku К списку тем

Kontēšana lietojot i-banku
Labdien! Būtu ļoti pateicīga, jakāds man pateiktu kur veic kontēšanu darbojoties ar i- banku. Parasti bija maksājuma uzdevumi uz kuriem tad arī tika vekta kontēšana, tagad praktiski ir tikai banku izdrukas. Vai man katru maksājumu ko veicam izdrukāt, lai veiktu kontēšanu, vai ir atļauts uz banku izdrukām? Pirmo reizi saskaros ar šādu problēmu un vecā grāmatvede kategoriski pateica, ka uz bankas izdrukām to nedrīkst.
Barija
Barija 12.02.2007 12:17
180 сообщений на сайте

Ответы (9)

... un vecā grāmatvede kategoriski pateica, ka uz bankas izdrukām to nedrīkst

Mūsu zver.revidentekategoriski pateica, ka uz bankas izdrukām to var! Nevajag ražot papild.makulatūru
Ribi
Ribi 12.02.2007 12:31
285 сообщений на сайте
Делайте на банковских распечатках и всё будет в порядке.

Luiza
Luiza 12.02.2007 12:37
7705 сообщений на сайте
Согласен полностью
Bobbs
Bobbs 12.02.2007 12:38
1435 сообщений на сайте
Muļķības! Kāpēc gan uz konta izrakstiem nedrīkstētu rakstīt kontējumus? Es tikai tā daru. Bez tam pat nerakstu kontējumu, bet vienkārši bankai korespondējošo kontu, jo bankas konts paliek nemainīgs.
Dace.ratniece
Dace.ratniece 12.02.2007 12:40
31 сообщение на сайте
Es arī lieku uz konta izrakstiem grāmatojumus.
Indrina
Indrina 12.02.2007 12:57
нет сообщений на сайте
Liels Paldies:-*
Barija
Barija 12.02.2007 13:35
180 сообщений на сайте
kā tad iepriekšējā grāmatvede grāmatoja konta apkalpošanas izmaksas- uz tām taču nav atsevišķa dokuments (maksājuma uzdevuma vai kvīts) ir tikai ieraksts bankas konta izrakstā.
Cleo
Cleo 12.02.2007 22:02
19235 сообщений на сайте
Var būt cilvēks grāmatvedības izziņas katru mēnesi ražoja, lai norakstīt konta apkalpošanas izmaksasLOL
Frezy
Frezy 13.02.2007 11:40
1986 сообщений на сайте
varbūt viņai metodikā ierakstīts, ka visi bankas komisijas maksājumi grāmatojas D-.. K-..

Tas gan atkarīgs no VIDa pārbaudītāja, bet arī tā var darīt - pamatot, ka vienveidīgi grāmatojumi atrunāti metodikā. Esmu redzējusi arī tā - debitoru mapē pirmā lapa Grām.izziņa, ka visi grāmatojumi pavadzīmēm sekojoši D-2310 K-6110; D-2310 K-57..
Andaz
Andaz 13.02.2007 11:49
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.