Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvede dekrētā
Labdien! Vai var rakstīt atlūgumu no darba esot pirmsdzemdību atvaļinājumā? Un vai tas ietekmēs pēcdzemdību pabalsta un ikmēneša pabalsta summu?
Ответы (11)
Tas it kā neietekmētu pirmsdzemdību pabalsta un ikmēneša pabalsta summu , jo tos aprēķina no iemaksām kas ir iemaksātas 2 mēnešus un uz atpakaļu pirms aiziešanas pirmsdz.atvaļinājumā. Bet parasti uz lapas parakstās darba devējs, bet ja tāda nav ? Varbūt palasīties
www.vsaa.gov.lv
Manuprāt ja jūs zaudēsiet māmiņas algu,tā būs tikai 50 Ls
izlasiet šeit:
http://www.vsaa.lv/vsaa/content/?cat=669
Paldies! Atlūgums tiek rakstīts no papilddarba. Tad, cik noprotu, viss ir OK. Var tā darīt.
Skaitoties darba attiecībās ar uzņēmumu dekrēta laikā uzkrāsies atvaļinājuma dienas un rakstot atlūgumu pēc dekrēta atvaļinājuma saņemsiet vēl atvaļinājuma kompensāciju.
Tas ietekmēs Jūsu nākamos ieņēmumus.Labāk neatbrīvoties no darba līdz iestāšanās citā darba vietā, lai skaitītos nepārtraukts jeb lielāks darba stāžs-tas ir vajadzīgs kad būs nepieciešamība saņemt bezdarbnieku pabalstu.
Nu no papilddarba var atbrīvoties bez lielām problēmām.Vienīgi neuzkrāsies atvaļinājums tajā papilddarbā.Citu tas neietekmēs.
Atvainojiet neredzējo iepriekšējos ziņojumus -mana atbilde neattiecas uz papilddarbiem
PALDIES!!!
NEDARI MUĻĶĪBAS!
NEATBRĪVOJIES!
Pate tikko no kopšanas atvaļinājuma. Man arī 3 darbavietas. Ja no kādas būtu atbrīvojusies, tā nodokļa daļa, ko maksāja tā darbavieta spēcīgi ietekmētu māmiņu algu!
Painteresējies soc. dienestā.
Vismaz kas es gāju šo jautājumu skaidrot, tā bija. (pirms gada)
Es gan domāju ka visu darba vietu algas tāpat tiek skaitītas kopā kaut arī kādā no darba vietām ir atbrīvojusies.Bet protams par to var piezvanīt uz VSAA un pajautāt.
Neko J'us nezaud'esiet.
Apr'e'kin'a tiks 'nemtas v'er'a visas peln'it'as summas.
Закрыть
Краткое описание нарушения