Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Degvielas norakstišana
Man tads jautajumins
Uzņēmuma direktors un ipašnieks negrib sev lielu algu tadelj ir noformets darbs uz stundam. menesi aptuveni ir nostradatas 8-10 stundas. Bet lieta tada, ka degvielas reķins ir stipri liels un nobrauktie km ari. Lai visu to nobrauktu vaig stipri vairak kaa tas 8-10 stundas.
Ar ko tas var draudet un ka labak atrisinat/noformet sho lietinju, lai izskatas smuki:))
Ответы (43)
Никак smuki не получится. При проверках часто сверяют данные маршрутных листов с табелями. Могут "попросить" начислить дополнительную зарплату

Может быть часть бензина можно списать на поездки другим работникам?
Nu tad jāsāk domāt par to, vai čeku datumi sakrīt ar tām dienām, kad direktors ir strādājis pēc darba laika tabeles. Vai nobrauktie km - pārrēķinot stundās būs atbilstoši tai pašai darba laika tabelei, nu aptuveni tā
Manuprāt, direktors diez vai gribēs samazināt degvielas patēriņu. Tā ka vajadzētu uzrādiit minimālo algu, līdz ar to normālas stundas, tad jau viss atrisinātos.
Пускай гонит жабу метлой поганой вон. Или дустом ее.
Иначе не получится у него бизнес.
У меня возник попутный вопрос. А при провеке сверяют точность километрожа? Например, работник едет в командировку с Риге до Даугавпилса. Если посмотреть таблицу - Attāluma starp pilsētām, то там указано 229 км. Но реально работник бывает проежает 280 км. Едет окружными путями. Как быть в данном случае? Можно ли списать эти 280 км или только 229?
У меня возник попутный вопрос. А при провеке сверяют точность километрожа? Например, работник едет в командировку с Риге до Даугавпилса. Если посмотреть таблицу - Attāluma starp pilsētām, то там указано 229 км. Но реально работник бывает проежает 280 км. Едет окружными путями. Как быть в данном случае? Можно ли списать эти 280 км или только 229?
Ну да, от почты до почты.:-S
Ну 50 километров еще можно оправдать. Расстояние между городами - это расстояние между определенными точками в этих городах. А еще по городу покрутиться, да малость заблудиться.
Если напишет, что 800 км кругами ехал, то придется другие отмазки искать.
Kur palikusi fantāzija cilvēkiem
Nju es jau saprotu ka tas galigi nav labi. Bet lieta tada, ka tas viss notika pagajusha gada. Algu vairak vinjam neizmainishu. Un degviela ar visa ielaista izdevumos un PVN priekshnodokli. Ka es to visu tagad shini bridi varetu vel labot. varbut ar kadu gramatvedibas izzinju un pretejiem gramatojumiem, var but vel ir idejas. Man nava:(((
Gulafija, mans ieteikums - izdevumos laid tik degvielas, cik to atļauj darba dienas un degvielas norma, atlikušo noraksti uz nesaimnieciskiem un lai priekšnieks labprātīgi iemaksā kasē radušos izdevumus, vai atdod liekos čekus viņam atpakaļ.
Vai citu darbinieku nav uz ko varētu degvielu sadalīt?
Разумнее сделать так, как предложила Ingani, чем искать на кого списать топливо.
Разумнее сделать так, как предложила Ingani, чем искать на кого списать топливо.
Ne:(( vinsh tur ta ka viens skaitas
Un lieta tada ka tie nav čeki tas ir reķins par degvielu
Par to atdoshanu kase tas varetu but labs variants, bet ka man pareizi gramatot to. PVN ari likt ka ieņemumus un maksat valstij
Bet vai krājumos atstāt degvielu nevar?
Bet vai krājumos atstāt degvielu nevar?
Ja jūs iemaksājat degvielas summu, kuru nevar norakstīt kasē uz priekšnieka vārda, tad PVN daļu par šo degvielu neliek priekšnodoklī,bet klāt pie iemaksājamš summas, un nekas nav jāapliek ar citiem nodokļiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения