Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Degvielas norakstišana
Man tads jautajumins
Uzņēmuma direktors un ipašnieks negrib sev lielu algu tadelj ir noformets darbs uz stundam. menesi aptuveni ir nostradatas 8-10 stundas. Bet lieta tada, ka degvielas reķins ir stipri liels un nobrauktie km ari. Lai visu to nobrauktu vaig stipri vairak kaa tas 8-10 stundas.
Ar ko tas var draudet un ka labak atrisinat/noformet sho lietinju, lai izskatas smuki:))
Ответы (43)
Tā ie LIELISKA ideja:)))))))
PALDIES Larao
Krājumos ? Tātad jūsu autobraucējs regurāri lej degvielu uzpildes stacijā un mājās pārlej mucā ?
Вы не можете большое количество топлива оставить в запасах (в пределах бака, я думаю, можно), не все так просто потому что.
И где вы эти краюми хранить собрались? У вас есть сертифицированные емкости, получено разрешение на хранение топлива?
Ne nju ja pienjem ka vinsh lej kannas.
Bet tur tik ljoti daudz nebus tais karjumos kadi 300-400 litri
Man skjiet tas varetu iet cauri.
Не пройдет с таким количеством, да и не поверит никто.
На хранение 300-+400 литров нужно спец.разрешение получать и емкости верифицировать. Это не канистра на 20 литров.
Un piemeram shogad vins to degvielu no uznjemuma atpirktu. Un es vinjam izrakstitu reķinu un samaksatu PVN budzeta atpakalj
Bet, vai jums liekas tas normāli, ar kādu nolūku viņš atlietu kannās ?
VID pārbaudē - tas neies cauri !, ja nu vienīgi palaimējas,ka viņi nepamana, bet krājumi uzreiz iedursies acīs !!!
У вас есть разрешение на торговлю топливом???
Hmm tad tas tomer neietu cauri?
Gulafija, да вы хоть представляете на какие штрафы вы можете залететь своей оптимизацией? Здесь даже не сотни латов будут.
Domāju, ja ko varat labāk koriģējiet pagājušā gadā !
kas varēs to pārbaudīt? Jā pārlej mucās un kas par to, es uzpildes stacijā leju kannās degvielu un uzkrāju nebaultām dienām
Koriģēt gadu un izsaukt uz sevu ugumi
Larao, вы прежде чем такие советы давать, с нормативкой ознакомьтесь. К хранению топлива, между прочим, очень строгие требования предъявляются.
Ne nu visu gadu korigjet man tiesham nemaz negribas:( Pie tam tas summas nav tik lielas
Tas tiesham var uz sevi izsaukt uguni:(
Nu dariet ko gribiet, bet nu tā nedara !
Nju varbut es varu uztaisit kadu vienošanos, ka tas ietilpst vinja atalgojuma un tas atalgojums vienreiz kaut kada perioda. Tad piemeram janvari pielikt pie algas aplikt ar nodokljiem nju kaut ka ta
Закрыть
Краткое описание нарушения