Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Pavadzīme transporta pakalpojumu sniedzējam К списку тем

Pavadzīme transporta pakalpojumu sniedzējam
Labdien!

Tāda lieta- SIA sniedz transporta pakalpojumus. Tiek pārvadāta grants no firmas A uz Firmu B. Firma A izraksta firmai B ar VID nr. pavadzīmi trijos eksemplāros kā pārvadātājs tiek norādīts SIA, bet SIA netiek iedota pavadzīme, kas apliecina šo pārvadājumu. SIA savā ceļazīmē ieraksta pavadzīmes nr., bet pie ceļazīmes faktiski nevar pielikt to. Ko lai dara, ja MK not.1038 nenosaka, ka pavadzīme ir jānoformē arī transporta pakalpojumu sniedzējam?
Ingad
Ingad 07.03.2007 11:24
460 сообщений на сайте

Ответы (5)

На услуги(вы сами ответили)выписывается счет.Анулируйте накладную и выпишите рекинс.
Betty
Betty 07.03.2007 11:32
1598 сообщений на сайте
А зачем анулировать ,если уже выписали ,просто на будущее имейте ввиду что на услугу выписывается счет.
Zinaidat
Zinaidat 07.03.2007 11:47
2085 сообщений на сайте
Jā to es arī daru - izrakstu rēķinu par pakalpojumu. Bet jautājuma būtība ir par to, kādu pavadzīmi pielikt pie automašīnas ceļazīmes (ceļazīmē ir ierakstīts pavadzīmes nr., kuru izraksta firma A firmai B). MK Not.1038 14.punktsnosaka, ka divi eksemplāri pārdevēja, divi pircējam, bet par transporta pārvadātāju ne vārda. KOCINIECĒM tas bija tik forši pateikts un neviens neiedomājās nedrukāt mums mūsu transporta pakalpojuma sniedzēja eksemplāru. Bet tagad ar tām numurētajām ir problēmas - vienā vietā nav broblēmu - izdrukā mums arī eksemplāru, bet citā vietā nedrukā.

Man ir problēma ar attaisnojuma dokumentu degvielas norakstīšanai, jo ceļazīmē ir uzrakstīta pavadzīme, kura tiek pārvadāta, bet pati pavadzīme nav!!!!
Ingad
Ingad 07.03.2007 12:28
460 сообщений на сайте
Man liekas, ka nevarētu būt problēmas ar pavadzīmēm, mēneša beigās savam darījumu partnerim, piestādot rēķinu, norādiet pavadzīmju numurus, un ja neesat kautrīgi, palūdziet kserokopijas un lai neaizmirst uzlikt zīmodziņu - Kopija atbilst oriģinālam. Vienreiz tā izdarīsiet, otreiz ticiet man ,būs arī jūsu pārvadātājiem savs eksemplārs.
Mickevin
Mickevin 07.03.2007 12:51
187 сообщений на сайте
А зачем перевозчикам экземпляр накладной? Вполне достаточно и копии.
Albina
Albina 07.03.2007 12:59
64790 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.