Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Nolietojums К списку тем

Lvl 07.03.2007 19:44
186 сообщений на сайте
186 сообщений на сайте
Ответы (33)
Likums par UIN
1) pamatlīdzekļus sadala piecās kategorijās un nosaka taksācijas perioda nolietojuma likmi procentos:
Kategorija Nolietojuma likme Pamatlīdzekļu veids
2 10 procenti Dzelzceļa ritošais sastāvs un tehnoloģiskās iekārtas, jūras un upju flotes transportlīdzekļi, flotes un ostu tehnoloģiskās iekārtas,
enerģētiskās iekārtas
Tātad - 10 gadi.
1) pamatlīdzekļus sadala piecās kategorijās un nosaka taksācijas perioda nolietojuma likmi procentos:
Kategorija Nolietojuma likme Pamatlīdzekļu veids
2 10 procenti Dzelzceļa ritošais sastāvs un tehnoloģiskās iekārtas, jūras un upju flotes transportlīdzekļi, flotes un ostu tehnoloģiskās iekārtas,
enerģētiskās iekārtas
Tātad - 10 gadi.
Giza
No kurienes Jūs to "izrāvāt"?
Nodokļiem - 20% gadā.
Vai nu es laikam šodien tikko kā esmu sajucis...?
No kurienes Jūs to "izrāvāt"?
Nodokļiem - 20% gadā.

Похоже так оно и есть. Весна, однако.
В законах у нас только для налогов ставки есть и считается налог по удвоенной от той, которая указана в законе.
Для финансов кто ж тех яхтовладельцев знает, сколько они просторы океанов на ней бороздить будут.
Может как каюта полная наберется пустых бутылок, так и пустят ту корыту на дно с бутылками вместе.
Похоже так оно и есть. Весна, однако.
В законах у нас только для налогов ставки есть и считается налог по удвоенной от той, которая указана в законе.
Для финансов кто ж тех яхтовладельцев знает, сколько они просторы океанов на ней бороздить будут.
Может как каюта полная наберется пустых бутылок, так и пустят ту корыту на дно с бутылками вместе.
Piekrītu, ka nav.
Tikai atrodiet vismaz 5 grāmatvežus, kuri ir izgudrojuši kādu citu likmi finanšu nolietojumam.
Nu jau visi pārgudri esat kļuvuši!
Tāpēc jau laikam arī par Jūsu semināriem stāsta to, ko stāsta.
Man nav komentāru.
:'(
Tikai atrodiet vismaz 5 grāmatvežus, kuri ir izgudrojuši kādu citu likmi finanšu nolietojumam.
Nu jau visi pārgudri esat kļuvuši!
Tāpēc jau laikam arī par Jūsu semināriem stāsta to, ko stāsta.
Man nav komentāru.
:'(
Aivars007, в финансовом учете тоже может быть likmi,например : ОС-яхту решено использовать в хоз.деятельности 25 лет и это будет 4%/год. А для налогов % ставка по 13.ст. будет 2*10%/год.
Не, 5 не найдем. Две Майи и Айварс007, трое вас только
Не, 5 не найдем. Две Майи и Айварс007, трое вас только

Kel
Es neesmu no velosipēdu izgudrotājiem...
Tā ka vienu varat droši atskaitīt - paliks tikai divi...
Es neesmu no velosipēdu izgudrotājiem...
Tā ka vienu varat droši atskaitīt - paliks tikai divi...

Pilnmēness ietekme saglabājas
'
un arī mēness aptumsums ietekmējot vēl 2 nedēļas pēc paša procesa...

un arī mēness aptumsums ietekmējot vēl 2 nedēļas pēc paša procesa...

Aptumsumu, es biju domājusi, kas mūs piemeklēja naktī no 3.uz4.martu

Bija ļoti apmācies naktī un pat lija, neko nevarēja redzēt pat tad, ja negulēja 
Es tē cerēju vienreiz mūžā ieraudzīt...un nekā

Es tē cerēju vienreiz mūžā ieraudzīt...un nekā

Agrāk arī ūdens bija slapjāks, zāle zaļāka, debesis zilākas, cukurs saldāks, sniegs baltāks...
Kas tik viss nebija agrāk...
Bet tagad... tagad ir tā kā ir.
Kas Jums vieglu dzīvi solīja...?
Kas tik viss nebija agrāk...
Bet tagad... tagad ir tā kā ir.
Kas Jums vieglu dzīvi solīja...?

Šodien visi tādi romantiski, ka nevar vien nopriecāties

Larao 08.03.2007 11:47
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения