Inst
Jums ir visnotaļ burvīgas fantāzijas, man jāsaka.
Pēc manām domām, izstrādātāji jau pašlaik ir pietiekami par visu parūpējušies.
Bet, ja, piemēram, tēmas ar nosaukumu "SOS!!!" ir bezmaz vai 100
(speciāli apskatījos), tad izstrādātāju vainu gan es nesaskatu.
Sauciet kā gribat sadaļas, pēc pieredzes redzu, ka vienmēr atrodas cilvēki, kuri savu tēmu nosauc "SOS" vai labākajā gadījumā "Opjatj glupij vopros"...
Tad nākas zīlēt - ieskatīties vai nē.
Mani izbrīna kas cits - ja cilvēkbērns ir iemācījies apieties ar datoru (tātad pēc manām domām viņa intelekts ir samērā augstā līmenī), vai tiešām šis pats cilvēkbērns nav spējīgs izlasīt sadaļu nosaukumus forumā un nav spējīgs formulēt savu jautājumu vienkāršā nepaplašinātā teikumā. Un savu jautājumu arī ievietot attiecīgajā sadaļā.
Ir taču sadaļa "Klubs, novēlējumi, domas". Šeit tad arī varētu turpināt izklaidēties, liekot smaidiņus, stāstot anekdotes, asprātībām apmainīties utt.
Es nebūt neuzstāju uz sava priekšlikuma ieviešanu, jo, kā redzams, liela daļa lietotāju to arī neatbalsta. Vēl jo vairāk - dažs labs vērīgs lietotājs man "iebakstīja acī", ka arī es atļaujos pajokot. Un kāpēc gan nē? Vai man tas ar likumu būtu aizliegts? Jokoju un jokošu arī turpmāk, ja vien būs brīvs brīdis.
Tāpēc es ļoti labprāt vēlreiz (lai taupītu viens otra laiku) aicinu - pieturēsimies pie tēmas, vai vismaz ievērosim paši minimālāko - uzrakstīsim saprotami savu jautājumu tēmas nosaukumā, un ievietosim to attiecīgajā (tēmas nosaukumam atbilstošajā) sadaļā. Domāju, ka tad visiem par to būs prieks. Kā dzejolītī:
Šurp grāmatas, uz skolu!
Es būšu teicamnieks!
Tad tētiņam un māmiņai,
Un Dzimtenei būs prieks!