Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Prece veikalaa!
Sveika tauta! Veiksmi darba!!!
Esiet tik laipni ar padomu...darba gaita saskaros ar nelielu neskaidribu...
Veikals (kiosks), kas paardod suveniirus. Nedeljas laika ienaak 2-3 PPR, kuraas kopaa videeji ir no 10-30 dazhadam preceem (vienas PPR summa videeji ir no 30-60 Ls).
Vai es varu sanjemto preci uzreiz norakstiit uz izdevumiem (7...) jeb man jaaliek uz 2... (gatavie razhojumi un prece pardoshanai) ? Ja var likt uz 7..., tad kads buutu K 2610?
Un vai man ir jaaveic prechu uzskaite?
Nav PVN maksatajs.
Jau ieprieksh paldies!
Ответы (7)
Простите, не поняла связи 7.. с 2610. Если у Вас такой сумбур в голове, может, лучше взять бухгалтера?
Я отношу на 7, оплату провожу через подотчет.А выручка- как обычно.
Если вам есть время и желание-можно и через 2 учитывать.
Jūs varat uzskaitīt preces ar diviem paņēmieniem.Uz raiz norakstīt izdevumos un tas ir caur 7.kontugrupu.Vai vest noliktavas uzskaiti caur 2.kontugrupu.Preču inventarizācijas metodes ir divas.Periodiskā vai nepārtrauktā.Nekādas saistības ar PVN maksāšanu vai nemaksāšanu.Palasiet grāmatvedības mācību literatūru.Jums viss taps skaidrs.
Valterin - tur jau taa lieta,ka nekada sakara, tapec jautaju kaa riikoties:
D preces pardoshanai - K5310
D 5310 - K2620
D 2610 - K prece pardoshanai
vai...
D 7... - K 5310
D 5310 - K 2620
D 2610 - K ????
Paldies...skatiisim, darbosimies....gan jau izdosies
7...-5310
5310-2380(2620)
2610-2310(6....)
выручка- это 2310 или 6.. хотя сразу на 6 лично мне не нравится.
Закрыть
Краткое описание нарушения