Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Pamatlīdzekla pārdošana К списку тем
Lastens 20.03.2007 08:33
182 сообщения на сайте
182 сообщения на сайте
Ответы (10)
Kāds pamatlīdzeklis (veids un atrašanas vieta) ?
Tatjana77 20.03.2007 08:50
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
Paldies, bet mani vairāk interesēja, kā jāraksta rēķins, nodokļi. Pamatlīdzeklis- puspiekabe.Kasattiecas uz muitu un CSDD viss izdarīts.
Lastens 20.03.2007 09:29
182 сообщения на сайте
182 сообщения на сайте
Paldies, tā arī daru, tikai nebiju droša.
Lastens 20.03.2007 09:48
182 сообщения на сайте
182 сообщения на сайте
Albina, bet kaut kā nāk prātā , ja pārdod kaut ko fiziskai personai , tad PVN arī kaut ir eksports ir 18% . Vai ne tā?
Нет не так.
Это вы видимо с Европой перепутали. Для нее 18%, если покупатель не плательщик НДС независимо от того вывозится товар за пределы Латвии или нет.
Для третьих стран 0% можно применять ко всем, была бы экспортная декларация.
Это вы видимо с Европой перепутали. Для нее 18%, если покупатель не плательщик НДС независимо от того вывозится товар за пределы Латвии или нет.
Для третьих стран 0% можно применять ко всем, была бы экспортная декларация.
7.pants. Nodokļa 0 procentu likmes piemērošana
(1) Nodokļa 0 procentu likme tiek piemērota:
1) preču eksportam un to preču piegādēm, kas ievestas Eiropas Savienības teritorijā no trešajām valstīm vai trešajām teritorijām un nav izlaistas brīvam apgrozījumam, ja piegādes veiktas muitas noliktavās un brīvajās zonās;
18% относится к физикам из ЕС.
(1) Nodokļa 0 procentu likme tiek piemērota:
1) preču eksportam un to preču piegādēm, kas ievestas Eiropas Savienības teritorijā no trešajām valstīm vai trešajām teritorijām un nav izlaistas brīvam apgrozījumam, ja piegādes veiktas muitas noliktavās un brīvajās zonās;
18% относится к физикам из ЕС.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть