Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Likumu izmaiņas.
Sakiet,ko labāk pasūtīt, lai sekotu līdzi likuma izmaiņām?
Ieteicos pasūtī Latvijas Vēstnesim šefs tēlo, ka nedzird:-< , tik noteica, kurs tad lasīs?Ai,par kursiem nerunāsim.
Kur vēl var laicīgi sekot līdz ar izmaiņām?
Ответы (14)
Ir dažādu informācijas avotu. Tajā skaitā arī šis forums.
Protams -
www.likumi.lvwww.vid.gov.lv
www.lv.lvun daudz daudz citu.
Ar izmaiņām vien nepietiek, jālasa arī likumi - "no gala līdz galam".
Nu tos jau es zinu. Bet gribas tak, lai viņš arī savu naudu patērē un pasūta kaut ko, jo tā jau VGK+ pati par savu naudu pasūtu, gribu, lai cilvēks saprot, ka likumi mainās un man nav katru dienu jāsēž i-neta plašumos un jāmeklē vai nav kaut, kas jauns.
Betes
Nezinu kā Jūs, bet es personīgi nealkstu pēc apkrāmēšanās ar likumiem papīra veidā. Vēl jo vairāk, ka tie nepārtraukti mainās, un to ir tik daudz.
Internetā vienmēr tos var atrast, un datorā var saglabāt pēdējo, jaunāko versiju.
Bet tās ir tikai manas personīgās domas.
А какие проблемы с Вестнесисом. Там сейчас все бесплатно. Заходите каждый день, следите, что появилось нового и читайте на здоровье.
Lai jau nepasūta :), tikai ir daudzas lietas, kas tieši no LatvVēst jāuzzin. Jo - stājas spēkā pēc publicēšanas LV. Kaut vai - pieteikšanās kreditoriem, vai - maksātnespējas paziņojumi... nu daudz kas.
Var pat rakstiski neziņot par izmešanu telpām - ielikt sludinājumu LV un tas ir saistošs...
a firma cik liela?? man pagaidām pietiek ar i-neta informāciju.
var arī pieteikties uz jaunumiem no MK, tad zināsiet kādi likumu grozījumi tiek gatavoti
Bet škrobe ta rauj pa attieksmi, bet ja kļūdīšos tad gan bakstīs!!!!A tas, ka man jādara paildus darbi, tas jau nekas. Nav ko taupīt uz grāmatvedību.
nožmiedziet mani kā neapzinīgu grāmatvedi, bet lai izlasītu to vēstnesi no A līdz Z un pamanītu visas nianses, ir jābūt ģēnijam...
parasti jau visi grozījumi tiek apspriesti gan šeit, gan ir tāds komersanta vēstnesis, kur tad tie nopublicēti pēc virsrakstie, varbūt jums ar to pietiek??
Bagira_lv: spsibušķi, ja i ņeznala!!!
Pasūtu žurnālu BILANCE. Esmu ļoti apmierināta. Tur gan nav paši likumi , kurus varu apskatīt internetā, bet likumu PROBLĒMU skaidrojumi un uzsvērti likumdošanas jaunumi.
Es ļoti, ļoti atvainojos, liels paldies Ambera, piedodiet esmu auša!!!!!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения