Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par grāmatvežu firmām
Labdien!
Varbūt varat ieteikt kādas firmas, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus, un dokumentus varētu ierasties kārtot mūsu birojā?
Par samaksu drosi vien neko nevarēsiet pateikt.
Mūsu birojs atrodas Rīgā, līdz šim gramatvedis pie mums ieradās 1x nedēļā - darba nav īpaši daudz.
Ответы (126)
Так до самого клиента еще не дошли, пока только идет "борьба за клиента"
Irena22, paldies !
par to es ari rakstīju, ka kāda starpība kāda šrifta rakstīt!
Trifa
Laikam Jums nebūs taisnība, jo Ww7 domā citādi - vispirms jānopērk krievu "klava", pēc tam jāsalīmē kirilicas burti un taustiņiem, tad vēl kaut kas tur bija jāizdara, vairs neatceros no tā visa garā nesakarīgā pentera...

paldies, Aivars007
Aivars, man jau galva sāp, labāk palīdziet ar realizācija tikt skaidrībā!
Ar kuru realizāciju? Ko vēlaties realizēt?
Jus man atbildējāt, bet teicat, lai es sakarīgi uzrakstu jautājumu, viņš otrais kreisajā pusē...jauna tēma forumā!
Trifa этом выражается ваше отношение к клиенту,если бы вы почитали с самого начала, то увидели бы, что клиент был латышско говорящий, а Верди ответила на тарабарщине, вот Юлия и сделала замечание.
man ir laba attieksme pret klientu (neviens vēl nesudzejies), ar Jums pat pajokat nedrīkst!
nu, vispar Jus, Ww7, neesat kliente un ar Jums var runāt ka gribas!
Госпиди, я то при чем???Можете со мной вообще не говорить,я не нуждаюсь в этом:-S
Ww7
Jūs joprojām vēl sirgstat ar hronisku VTO?
Можете со мной вообще не говорить,я не нуждаюсь в этом...
Нет русских букв-пишите на латышском языке, а не латиницей.
Полностью с этим согласна.
Iriss, klausos, ta arī darīšu!
tiem, kuriem nav krievu šrifta, tad jāraksta tikai latviski un v1el, domāju, ka jāatļauj angliski! vajag uzrakstīt ka lozungu vēl!šausmas kaut kāds!
pateiksiet arī citiem!
Закрыть
Краткое описание нарушения