Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Av.nor.ar karti К списку тем

Av.nor.ar karti
Labdien! Vai kāds varētu palīdzēt ar veidlapas paraugu Avansa norēķinam DUS stacijās ar karti.Uzņēmumam piemērojas atlaide,tāpēc avansiera summa regulāri nesakrīt ar faktisko rēķinā.Audits piepras uzrādīt patērētos un atlikušos litrus.Varbūt kādam ir kāds paraugs (piemērs)?? Mans e-pasts plust@inbox.lv
Iepriekš pateicos!
Zane_g
Zane_g 26.03.2007 13:16
77 сообщений на сайте

Ответы (2)

Es vienmēr daru tā: atbildīgs cilvēks sakrāj čekus un raksta avansa atskaiti, bet to es vienkārši pielieku pie rēķina no Statoil. Pašas summas man iet 21.. kontos, vai citos un atbildīgas personas raksta ceļazīmes, bet čeki ar litriem man glabājas kopā ar rēķina kopiju atsevišķā mapē. Bet pašā rēķinā arī ir litri, un pretīm katrai summai es rakstu kontus, kur šī summa tika iegrāmatota.
Gvenivera
Gvenivera 26.03.2007 13:35
118 сообщений на сайте
Darbiniekiem, kas izmanto uzņēmuma degvielas kartes, mēs nemaz avansa norēķinus netaisām- viņi raksta ceļazīmes un iesniedz kopā čekiem. Tos attiecīgi pievienojam rēķiniem. Tad nav galva jālauza par summām. Rēķinu iegrāmato tādu, kāds tas ir, un darbinieks atskaitās tikai par nobrauktajiem litriem. Nav nekādu problēmu.
Dace.ratniece
Dace.ratniece 26.03.2007 14:17
31 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.