labvakar mīļie grāmatveži!
nu jau pusotrs gads aizgāja kopš mana jautājuma šajā temā, daudz kas mainījies.
kursos tā arī neaizgāju, 2012.g.jūlijā atradu tomēr darbu par grāmatveža palīgu, tur noritēja pusgads, tad 2012.gadafinanšu pārskati, tā arī pieredze nāca klāt. pec gada jau atradu darbu par grāmatvedi ārpakalpojumu firmā, tagad jau taisu bilances.
biju kādos 2-3 semināros pa šo periodu, es neteiktu ka tie būtu ļoti lietderīgi man, jo īsti konkrēto neko nedabūju, grāmatvedība ir ļoti plaša un katram uzņēmumam ir savas nianses un problēmas, kas vienam sāp, otram nesāp
bet joprojām tas jautājums, kā kļūt par īsto grāmatvedi man nedod mieru, grāmatvedību visu protu, bet nekā nevaru aptvert visus nodokļus, pamatus zinu, bet tā lai sīki nē, kaut arī koļēģies saka, ka visus no galvas arī nav jāzin. bet gribas pilnveidoties. cik sapratu ACCA būs lietderīga tikai tiem, kas saistīti ar starptautiska līmeņa firmām, maģistrs mani neinteresē - 1300 Ls par to, ka es 2 mēnešus pasedēšu vakaros un pusgadu rakstīšu maģistra darbu man kaut kā neiedvesmo
varbūt vnk jāpaiet laikam, nezinu. bet es tiešām zinu, topošas grāmatvedes, nekādi kursi Jums nelīdzēs, kad Jūs sapratīsiet kas ir Debets, Kredīts, kas ir aktīva,pasīva, operāciju konti un viņu savstarpēja mijiedarbība, tad viss arī aizies, prakse, prakse, prakse. pirmo darbu strādāju 20 stundas nedēļā, saņēmu 50 Ls par mēnesi
pati joprojām nesaprotu, kā tā varēja mani izmantot