Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Kā kļūt par īstu grāmatvedi! К списку тем

Kā kļūt par īstu grāmatvedi!
Labdien!

Varbut kads var palidzet ar kadu labu padomu! Es stradaju liela firma, kur gramatvediba tiek kartota ar datorprogrammas palidzibu, tas nozime, ka katrs gramatvedis veic vienu un to pasu noteiktu operaciju. Saprotams, ka stradajot tada veida, es nekad neklusu par bilancspejigu gramatvedi, bet es to loti velos. Varbut kads var dot kadu labu padomu ko es varetu darit lietas laba? Esmu gatava macities, macities un velreiz macities!!!

Paldies!
Irinciks
Irinciks 27.03.2007 10:42
80 сообщений на сайте

Ответы (29)

Biznesa kompleksā ir vērts uz kursiem iet,.
Paņemiet pati savus dokumentus un sagŗāmatojiet (īres, telefona rēķinus), uztaisiet gada pārskatu ... būs prakse.
Andaz 26.06.2012 16:37
Кошелек-касса, если пустой, сальдо 0, мебель-ОС, рассчитываем аммортизацию, машина, пишем путевки и т.д. А вообще- хорошая идея
Lanuska
Lanuska 26.06.2012 17:15
15767 сообщений на сайте
А ещё хорошо, став "хорошим" практиком, оставаться "хорошим" коллегой.
Mazura
Mazura 27.06.2012 11:08
773 сообщения на сайте

Paņemiet pati savus dokumentus un sagŗāmatojiet (īres, telefona rēķinus), uztaisiet gada pārskatu ... būs prakse.
Andaz 26.06.2012 16:37
Andaz
Andaz 27.06.2012 12:59
27892 сообщения на сайте
Labdien!

Varbut kads var palidzet ar kadu labu padomu! Es stradaju liela firma, kur gramatvediba tiek kartota ar datorprogrammas palidzibu, tas nozime, ka katrs gramatvedis veic vienu un to pasu noteiktu operaciju. Saprotams, ka stradajot tada veida, es nekad neklusu par bilancspejigu gramatvedi, bet es to loti velos. Varbut kads var dot kadu labu padomu ko es varetu darit lietas laba? Esmu gatava macities, macities un velreiz macities!!!

Paldies!
Irinciks 27.03.2007 10:42
статть хорошим бухгалтером можно только практикой. Причем, кто хороший? Взять учет в домоуправлении и учет в туризме. Очень похоже, но спецу в одной отрасли придется все же "попотеть" , начиная в другой. Мы все хороши со временем в конкретном деле. Да и то разные. Меня совсем плохим назвать трудно. Но до чего же я люблю разгребать, организовывая, по крайней мере, видимость бурной деятельности, так и ненавижу рутинно вылизывать путевые листы и авансовые отчеты. Каждому свое.
Думаю, что самое главное тут - не лениться. Наша профессия - это постоянная учеба. На лаврах не повалаешься.
Valterin
Valterin 27.06.2012 13:04
8641 сообщение на сайте
А ещё хорошо, став "хорошим" практиком, оставаться "хорошим" коллегой.
Mazura 27.06.2012 11:08
Только понятие "хороший" у каждого свое. Для всех хорош не будешь. Что одному кажется хорошо, для другого- отвратительно. Каждому-свое
Lanuska
Lanuska 27.06.2012 18:42
15767 сообщений на сайте
labvakar mīļie grāmatveži!
nu jau pusotrs gads aizgāja kopš mana jautājuma šajā temā, daudz kas mainījies.
kursos tā arī neaizgāju, 2012.g.jūlijā atradu tomēr darbu par grāmatveža palīgu, tur noritēja pusgads, tad 2012.gadafinanšu pārskati, tā arī pieredze nāca klāt. pec gada jau atradu darbu par grāmatvedi ārpakalpojumu firmā, tagad jau taisu bilances.
biju kādos 2-3 semināros pa šo periodu, es neteiktu ka tie būtu ļoti lietderīgi man, jo īsti konkrēto neko nedabūju, grāmatvedība ir ļoti plaša un katram uzņēmumam ir savas nianses un problēmas, kas vienam sāp, otram nesāp

bet joprojām tas jautājums, kā kļūt par īsto grāmatvedi man nedod mieru, grāmatvedību visu protu, bet nekā nevaru aptvert visus nodokļus, pamatus zinu, bet tā lai sīki nē, kaut arī koļēģies saka, ka visus no galvas arī nav jāzin. bet gribas pilnveidoties. cik sapratu ACCA būs lietderīga tikai tiem, kas saistīti ar starptautiska līmeņa firmām, maģistrs mani neinteresē - 1300 Ls par to, ka es 2 mēnešus pasedēšu vakaros un pusgadu rakstīšu maģistra darbu man kaut kā neiedvesmo

varbūt vnk jāpaiet laikam, nezinu. bet es tiešām zinu, topošas grāmatvedes, nekādi kursi Jums nelīdzēs, kad Jūs sapratīsiet kas ir Debets, Kredīts, kas ir aktīva,pasīva, operāciju konti un viņu savstarpēja mijiedarbība, tad viss arī aizies, prakse, prakse, prakse. pirmo darbu strādāju 20 stundas nedēļā, saņēmu 50 Ls par mēnesi pati joprojām nesaprotu, kā tā varēja mani izmantot
Padeka
Padeka 06.01.2014 20:36
40 сообщений на сайте
Sletla
Sletla 06.01.2014 22:08
13525 сообщений на сайте
Ko nozīmē - visus nodokļus? Jums jāzina tie nodokļi, kuri attiecas uz konkrēto firmu.Vaikāds zina visu - šaubos! Mūsu valstī likumdošana ir tā saputrota un samaisīta, ka pat pieredzējuši grāmatveži kļūdās, kur nu vēl jaunie.
Aivareno
Aivareno 06.01.2014 22:12
6641 сообщение на сайте
Atļaušos nepiekrist tam, ka "nekādi kursi Jums nelīdzēs" ...
Labi kursi ar labu pasniedzēju var būt labs sākums vai arī labs papildinājums.

Lai dabūtu ko konkrētu no semināra ir jāgrib kas konkrēts - un to nu gan noteikti var dabūt.
Ja ir strādāts ārpakalpojumu firmā, tad varbūt ir radusies interese par kādu konkrētu darbības sfēru, kuru var "rakt" dziļāk.
B.evija
B.evija 06.01.2014 22:45
30 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.