Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PZ - Zalkti
Mēģinu piesaistīt kontus BIlancei un PZ ZALKTI, bet laita tada ka gada parskats ir par 17 menešiem, 2006.gadusāku programmā ievadot konta atlikumus, bet iepriekšējais bija exceli.
Kā Jus domajiet vai man pareizi rēķinās?
Ответы (33)
PZA ir jāgatavo pirms kontu slēgšanas visos posteņos piesaistot D saldo nevis apgrozījumu.
Tiesi tā un viss būs pareizi.
Jāsāk ar to, ka 31.decembrī nav jāveic NEVIENS grāmatojums, izņemot kontu slēgšanu un peļņas/zaudējumu pārgrāmatošanu.
Arī šī iemesla dēļ šis pārskats var tikt izkropļots.
Ja pārskata periodā izdevumu (debeta) kontos ir bijis kāds grāmatojums kredītā, arī kredīta puse attiecīgi ar mīnusa zīmi jāpiesaista.
Jāsāk ar to, ka 31.decembrī nav jāveic NEVIENS grāmatojums, izņemot kontu slēgšanu un peļņas/zaudējumu pārgrāmatošanu.
Precīzi! Un vēl - ielieciet, pirms PZA aprēķināšanas, ķeksi "Apgrozījumā neieskaitīt pēdējās dienas kontējumus".
Papildus kontu slēgšanai 31.decembrī man vēl ir iegrāmatots MUN par IV cet., darba alga par decembri un bankas komisija par konta apkalpošanu decembrī. Jūs piedāvājam šos grāmatojumus pārcelt uz citu datumu? Kādu?
Protams, ka pārcelt - uz 30.decembri
Kas no tā Jūsu dzīvē mainīsies?
Es taču Jums uzrakstīju - NEVIENU citu grāmatojumu - tikai kontu slēgumu un peļņas pārgrāmatošanu.
Kāda jēga kaut ko stāstīt, ja vēl 7-as reizes to pašu pārprasīs.
Aivareno arī Jums to pašu atkārtoja.
Ierakstiet vēl kādas 5-as reizes savu jautājumu!
Jūs piedāvājam šos grāmatojumus pārcelt uz citu datumu? Kādu?
Vai ja pārcelsiet uz 30.decembri kaut kas stipri mainīsies grāmatvedības uzskaitē?
Man netraucē visi tie grāmatojumi ar 31.decembri Gadu desmitiem esmu grāmatojusi i PL amortizāciju, i aprēķinātos %, d.algas- visu ar 31.decembri Tagad vēl nācās NĪ pārvērtēšanu arī ar 31.decembri ko ieteica arī zvērinātie. Varbūt ir kaut kas, ko es nezinu...
Тās ir Zalkša zamoročkas ar to gada pēdējo datumu.
var ņezamoračivatsja - uztaisīt gada pārskatu, un pēc tam slēgt kontus ar 31.12.
var ņezamoračivatsja - uztaisīt gada pārskatu, un pēc tam slēgt kontus ar 31.12.
Tieši tā es arī daru.
Var tā un var šitā.
Man vienkāršāk ir 31.decembri atstāt attiecīgajiem 2 grāmatojumiem.
Gaumes lieta - kuram patīk meita, kuram - kleita.
Man vienkāršāk ir 31.decembriatstāt attiecīgajiem 2 grāmatojumiem.
Gaumes lieta - kuram patīk meita, kuram - kleita.
Tieši tā! Katram savs. Esmu arī tā iesācis un tas veido manu sistēmu.
Тās ir Zalkša zamoročkas ar to gada pēdējo datumu.
Šīs zamoročkas vēl ir nieks, salīdzinot ar citām zamoročkām! Te vismaz adekvāta samaksa par programmu!
Закрыть
Краткое описание нарушения