Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pavadzīmes noformējums
Labdien.
Ko darīt, ja preču piegādātājs nav noformējis pavadzīmi atbilstoši MK noteikumu Nr 1038 prasībām. Proti nav norādīta preču izsniegšanas un saņemšanas adrese, ziņas par pārvadātāju, un pavadzīmes izrakstīšanas datums (mēnesis) nav rakstīts vārdiem.
Esmu jauns grāmatvedis un lūdzu jūsu padomu kā rīkoties?
Ответы (7)
А Вы с бухгалтером поставщика разговаривали?
Manuprāt, ka šai firmai pavadzīmes izraksta pats direktors.
Kāda starpība, kas raksta, es kā grāmatvedis neņemtu pavadzīmi no sava darbinieka un sava uzņēmuma vadītājam pateiktu, ka šis dokuments neatbilst MK noteikumiem un, lai pats uzņēmuma vadītājs atgriež preci, ja tas ir noderīgs
es jau zvanīju tam direktoram un viņš man atbildēja, ka visiem tādas rakstot un es vienīgā, kas ceļ pretenzijas.
Pasaktie, ka nemaksāsiet tikmēr, kamēr nebūs pareiza pavadzīme. ļoti labi iedarbojas teksts!
Es nepakautrētos, ja svarīgas attiecības ar šo uzņēmumu, atgrieztu gan preci, gan pavadzīmi
Vai nemaksātu nadu līdz brīdim, kamēr nav pieklājīga pavadzīme
Paldies jums visiem par palīdzību.
Cīnīšos tālāk.
Lai jums jauka diena.
Закрыть
Краткое описание нарушения