Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

banku kontu atlikuma % К списку тем

banku kontu atlikuma %
Sveiki!

Sakiet, lūdzu, kādā kontā Jūs grāmatojat banku kontu atlikumu procentus. Es tā kā biju salikusi 8.grupā pie Pārējie ieņēmumi no procentiem un tiem pielīdzināmi ieņēmumi, bet šobrīd sāku domāt, vai nevajag likt kaut kur 6.grupā.
Rozes_asara
Rozes_asara 15.04.2007 15:46
57 сообщений на сайте

Ответы (5)

Es lieku 8XXX kontā, bankas %.
Kirsbauma
Kirsbauma 15.04.2007 15:48
1581 сообщение на сайте
Taisīju naudas plūsmu (pirmo savā mūžā) un man kaut kā pēc būtības prasījās viņus kā 8.grupuvilkt ārā, bet beigās tad cipari negāja kopā un tāpēc sāku domāt, ka tos varbūt nevar likt 8.grupā.

Varbūt vēl kādam ir ko teikt?
Rozes_asara
Rozes_asara 15.04.2007 15:51
57 сообщений на сайте
Bankas konta atlikuma% vienmēr esmu grāmatojusi kontā 81xx .Naudas plūsmu taisu pēc netiešās metodes un nav nekādu problēmu. Bet kontu variet likt kādu gribiet ka tik nosauciet pēc būtības. Konta nummurs neko nespēj ietekmēt vai mainīt.
Ilma
Ilma 15.04.2007 16:32
30495 сообщений на сайте
OK. Bet Jūs tad liekat "Pārējie ieņēmumi no procentiem un tiem pielīdzināmi ieņēmumi" un viņus atsevišķi uzrādat naudas plūsmā, vai arī liekat pašās izveidotā kontā un nekur atsevišķi neuzrādat?
Rozes_asara
Rozes_asara 15.04.2007 16:39
57 сообщений на сайте
Pēc kādas metodes taisiet naudas plūsmu? Ja pēc netiešās tad neliek nekur atsevišķi tikai tas ieiet no P/Z aprēķina pirmajā rindā - Peļņa vai zaudējumi pirms ārkārtas poste]niem un nodokļiem. Ja pēc tiešās tad neesmu par to domājusi.
Ilma
Ilma 15.04.2007 17:36
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.