Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VID numurēto kokmateriālu pavadzīmju aizpildīšana. К списку тем
VID numurēto kokmateriālu pavadzīmju aizpildīšana.
Failu glabātuvē ievietoju VID vētuli par piešķirto numuru koku pavadzīmju aizpildīšanu. Vai tiešām būs vēl jāpieraksta ailītes kā preču pavadzīmēm- Izniegta prece ar PVN summā un vārdos?? Kāds ir Jūsu viedoklis??
Ответы (12)
mēģināju vēlreiz ievietot, varbūt izdevās, tas ir akrobat formātā, iespējams nemāku ievietot failos.:'(
Paldies, tagad ir.
Uzskatu , ka tas ir stulbums. Tā jau tie kas nestrādā ar kokiem bieži neko nesaprot , bet tagad tas vispār ir galvas sajaukšani. Ka tik ko sarežģīt lai varētu VID nodarboties ar reketu un izspiest nodokļu maksātājiem naudu , ka ko nav pareizi aizpildījuši.:-@
Par to jau ir runa, ka tagad ies pārbaudēs un sodīs.
Нельзя же бюджет без доходов оставлять
Tad jau laikam nāksies pievienot koku pavadzīmēm šīs iztrūkstošās ailītes.:-<
Es gan netaisos neko pievienot par godu VIDam.
VIDa vēstulēm nav likuma spēka! Tas ir viņu personīgais noteikumu traktējums.
Es pagaidām arī turos pretīm tai kopējai summai ar PVN, vienīgi nepatīkami, ka viss pavadzīmes vairs nav pēc vienotas sistēmas, daļa darījumu partneru pilda bez PVN, daļa ar PVN. Un tas viss bardaks pateicoties VID.
Es arī turos pretī , bet redzēs kas sanāks>:-0
Закрыть
Краткое описание нарушения