Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
izziņa par darba algu
Vai būs pareizi?
Izsniegta xxx xxx par to,ka viņa neto (pēc nodokļu nomaksas)darba alga pēdējo sešu mēnešu laikā ir xxxx Ls mēnesī. Izziņa izsniegta iesniegšanai xxxx.
Ja nav,lūdzu palabojiet! Paldies!
Ответы (11)
Es rakstu tā:
Izziņa izsniegta vārds uzvārds, p.k. xxxxxx-xxxxx, par to, ka viņā strādā XXX par xxxxx no xx.xx.xxxx (darba līgums Nr.xxxxx). Darba līgums noslēgts uz nenoteiktu laiku.
V.Uzvārds darba alga pēc nodokļu ieturēšanas par pēdējiem sešiem mēnešiem bija sekojoša:
Izziņa izdota iesniegšanai pēc nepieciešamības.
atvainojos, nevis viņā bet viņš
Man šķiet ka juridiski pareizi būtu:
XXX XXX darba alga pēc nodokļu nomaksas par perjodu no ... līdz ... sastāda:
janv. mēnesī- 1223Ls
febr.mēnesī-
u.t.t
kopā:
Izziņa paredzēta iesniegšanai: ...
Protams vēl sakumā vajadzētu rakstī par to kādā amatā, no kura laika strādā.
Es vēl rakstu, ka apliecinu, ka no mūsu puses nav nodokļu parādu..
Vēl jau arī vajag pierakstīt, ka izziņa derīga līdz xxxx datumam, jo zinu bankas bez šī ieraksta negrib ņemt. Es parasti lieku 1 mēnesi derīguma termiņu no izdošanas brīža.:-)
hoču statj poļzovatelem VGK oplatila sčet 16.04 a do sih por pičetsa čto sčet na oplačen ,čto delatj daļše
А как вы оплатили? Через банк? Интернет? Не может такого быть. Обычно в течение суток все проходит.
Ja jau gribam ļoti pareizi, tad vēršu uzmanību, ka algas pēc nodokļu nomaksas nestāda!
Закрыть
Краткое описание нарушения