Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

atliktais nodoklis К списку тем

atliktais nodoklis
Pieredzējušākie lūdzu palīdziet- tātad 2006. g pirkatajiem PL atlikt nodoklis ir nolietojums fin. gr - nol. nodokļiem X 15%. grāmato D8810-UIN K5710-UIN-atl nod K4210-uzkr atlikt nodoklim. Vai tas ir pareizi??

Un vai pers. ieguldījumus kontu 3220 iekļauj naudas plūsmas pārskatā???:-)
Kriiss
Kriiss 20.04.2007 14:11
51 сообщение на сайте

Ответы (4)

tiešām neviens nevar mani pārbaudīt???
Kriiss
Kriiss 20.04.2007 15:21
51 сообщение на сайте
Es rēķinu sekojoši - visiem pl vienalga kad iegādāti

Atlikusī vērtība pl fin. grāmatvedībā - atlikusī PL vērtība nodokļiem - tā ir PL noliet pagaidu atšķirības x0,15=PL nol. pagaidu atšķirības - uzkr. atv. pag atšķirības - uz nāk taks. per.pārnesamie zaudējumi UIN mērķiem = Atliktā nod. saistības vai aktīvi.

Tas cipars ir bilancē. Tad skatās kāda ir starpība ar iepriekšējo gadu vai visa summa P/Z . D 8810 K 5XXX AUIN saist.Apmēram tā .

Pers.ieguldījumus iekļauj naudas plūsmā pie Finansēšanas darbības.
Ilma
Ilma 20.04.2007 15:36
30495 сообщений на сайте
Bet ja uzņēmums savu darbību uzsācis tikai 03.2006, tad atlikumu nekādu nav!tātad es varu darīt šādi atlikt nodoklis ir nolietojums fin. gr - nol. nodokļiem X 15%. Un tas arī būs mūsu atlikt nod???
Kriiss
Kriiss 21.04.2007 14:43
51 сообщение на сайте
Ja. Jums ir tikai PL vērtības starpība. Vis ir pareizi.
Nkorole
Nkorole 21.04.2007 14:44
1382 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.