Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

gada pārskata paranoja К списку тем

gada pārskata paranoja
man ir iestaajusies pilniiga paranoja - shis ir mans pirmais gada paarskats, laagaa veel neko nemaaku un tagad saak paarnjemt bailes, ka viss ir nepareizi un gribas panjemt shovakar kaadu zinoshu graamatvedi par naudinju, lai paarbauda ko es esmu sataisiijusi! kandidaati?

nu kaa var zinaat, ka ir pareizi? ok. bilance man sakriit! bet tas tachu man liekas nav raadiitaajs?

atvainojos par saviem sunja murgiem
Pegazs
Pegazs 26.04.2007 11:06
226 сообщений на сайте

Ответы (11)

Если баланс совпадает - это уже хорошо. Вы же все делали исходя из своих данных, значит все должно быть правильно. Это не только у Вас такие мысли возникают.
Irena22
Irena22 26.04.2007 11:09
42998 сообщений на сайте
Tieši tā- neviens jau neredz vai Tu esi visu pareizi sagrāmatojusi- tieši tāpēc lielijās firmās visu pārbauda zvērināts revidents!gan būs labi;-)
Kriiss
Kriiss 26.04.2007 11:10
51 сообщение на сайте
Nedrīkst ļauties stresam. Protams būtu ļoti labi , ja ir pazīstams pieredzējis grāmatvedis, kas pakonsultē. Ja tik ātri nevar atrast - pārbaudiet kaut pēc pārskata nodošanas , vēlāk iesniedzot laboto pārskatu.
Frezy
Frezy 26.04.2007 11:11
1986 сообщений на сайте
gan būs labi
Larao
Larao 26.04.2007 11:12
6767 сообщений на сайте
Es domāju, ka visi šeit Tevi ļoti labi saprot!!!
Kriiss
Kriiss 26.04.2007 11:20
51 сообщение на сайте
nu tur jau taa lieta, ka revidents ir un naaks shodien vai riit un tik ljoti gribas lai buutu ok, nu nesaprotu es piemeeram kaa to uin deklaraaciju jaataisa9 tobish saprotu izejot no likuma burta) bet nezinu jau vai uztaisu pareizi un revidente taada nelaadziiga liekas, ka vairaak panjirgaaties grib nevis paliidzeet. bails, ka revidenta zinojuma galvenais atzinums ir- un luudzu nomainiet graamatvedi.

saliidzinu ar to ko ieprieksh taisiijusi graamatvediibas firma un vispaar liekas aarpraac - vienaa paarskataa pie reprezentaacijas izdevumiem uin klaat daavanas, otraa nee, no kurienes tiek izrauta summa par ar saimniecisku darbiibu nesaistiitiem izdevumiem peec vinjas bilances nu nekaadi nespeeju saprast.

laikam atkal paarforseeju. gribeetos taadu vienu aka revidentu, kas naak izstaasta visu, kas pareizi, kas nepareizi un tad nodot.

taa ir ka saak straadaat bez ieprieksheejas pieredzes
Pegazs
Pegazs 26.04.2007 11:21
226 сообщений на сайте
ревидент (нормальный) должен вам подсказать где ошибки, так что никто вас не скушает:-D
Iks
Iks 26.04.2007 12:58
нет сообщений на сайте
Вам повезло, что первый же баланс проверит ревидент - значит в будующем будете работать просто отлично.:-D Не думаю, что после приобретения такого опыта вас захотят уволить - учи потом нового бухгалтера....
Stepa
Stepa 26.04.2007 14:39
нет сообщений на сайте
Cik liela tā Jūsu firma ir?

Un par ko tieši Jūs šaubāties - par kurām pārskata sastāvdaļām?

Varbūt ir iespēja pa e-pastu kaut ko apskatīties?
Aivars007
Aivars007 26.04.2007 16:06
26984 сообщения на сайте
tur ar nodokljiem ir iela nesaprashanaas, es vienkaarshi nesaprotu cik skatiities no taam izdrukaam, jo paarnjeemu darbu tikai no augusta, bet cik es skatos tad graamatvezha dati absoluuti nesakriit ar vid izdrukaam un taapeec nesaprotu cik ir pareizi un cik nav.
Pegazs
Pegazs 27.04.2007 05:18
226 сообщений на сайте
Nesatraucieties, drīzāk Jūs kā grāmatvedis varat ieteikt nomainīt revidentu.(Nevis revidents savā atzinumā izteiksies par grāmatvedi).

Zvērināts revidents firmai izmaksā pietiekami dārgi, lai grāmatvedis varētu pieprasīt 100% atdevi un konsultācijas par visiem neskaidrajiem jautājumiem.

Ja zvērinātā revidenta attieksme liekas nepieņemama, tā arī pasakiet. Un varat ieteikt firmas vadībai nākamgad izmantot tāda revidenta pakalpojumus, kas tiešām palīdz!

Esmu strādājusi ar trijām zvērinatām revidentēm un par visām varu teikt tikai to labāko.
Tiggra123
Tiggra123 27.04.2007 07:49
435 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.