Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг
GP nogormēšana К списку тем
Torija 26.04.2007 15:03
340 сообщений на сайте
340 сообщений на сайте
Ответы (11)
Vai ''cteplerom'' latviski ir skavotājs! Mazliet pieklibo krievu valoda!
Torija 26.04.2007 15:07
340 сообщений на сайте
340 сообщений на сайте
Tad saprotu ka uz aizmugurējā vāka var nerakstīt neko - balta lapa!!
Torija 26.04.2007 15:13
340 сообщений на сайте
340 сообщений на сайте
Vispār jau visi dokumenti ir arī attiecīgi jānoformē.
Es sašuvu un noformēju tā, kā to nosaka attiecīgi MK noteikumi.
Bet ņem jau pretī dažās VID nodaļās arī papīra lapu kaudzītes...
Es sašuvu un noformēju tā, kā to nosaka attiecīgi MK noteikumi.
Bet ņem jau pretī dažās VID nodaļās arī papīra lapu kaudzītes...
Vai, vai...Un kuri "attiecīgi" MK noteikumi nosaka kā izskatīsies gada pārskats?
Frezy 26.04.2007 16:04
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Man nav lapu kaudzīte. Citus gadus es sašuvu ar diegu, pārlīmēju pāri lapiņu ar visu parakstu, bet šogad man ir nopirkts tāds aparāts(pati nezinu kā sauc), bet vinš sakniedē, tā ka to diegu vairs nevajag. Un tāpēc arī jautājums vai tā GP aizmugure ir tā jānoformē, jo noteikumos nav teikts, vismaz nevaru atrast!!
Torija 26.04.2007 16:08
340 сообщений на сайте
340 сообщений на сайте
Frezy
Nav nekāds "vai, vai". Gada pārskats ir nopietns ddokuments, kurš sastāv no vairākām lapām, un pēc manām domām tas ir attiecīgi jānoformē. Ne jau par izskatu bija jautājums, bet par pareizu noformēšanu.
Jūs jau varat iesniegt arī papīra lapu kaudzīti - kas Jums to prieku liedz.
Cilvēks jautā, un es atbildu kā ir pareizi. Mans padoms jau nav obligāts.
Nav nekāds "vai, vai". Gada pārskats ir nopietns ddokuments, kurš sastāv no vairākām lapām, un pēc manām domām tas ir attiecīgi jānoformē. Ne jau par izskatu bija jautājums, bet par pareizu noformēšanu.
Jūs jau varat iesniegt arī papīra lapu kaudzīti - kas Jums to prieku liedz.
Cilvēks jautā, un es atbildu kā ir pareizi. Mans padoms jau nav obligāts.
Jautājums konkrēts!! Vai Jūs Aivars007 GP aizmugurē rakstat to tekstu: šajā GP ir sašūtas tik tik lapas un vadības paraksts ar zīmogu????
Torija 26.04.2007 16:14
340 сообщений на сайте
340 сообщений на сайте
Sakniedēšana jau vēl nav noformēšana. Ja sakniedējāt ar to aparātu, kuru nezinat kā sauc (to sauc par kniedētāju), vienalga jāver cauri diegs, jāsasien, jāuzlīmē papīrs un jāizdara attiecīgs ieraksts, tas jāparaksta un jāapzīmogo.
Paldies par to kniedētāju!! Un liels paldies par to atbildi! Jautājums bija muļķīgs, bet dažreiz nākas apstāties arī pie tādiem sīkumiem!! Vēlreiz paldies!;-)
Torija 26.04.2007 16:19
340 сообщений на сайте
340 сообщений на сайте
Aizmugurē uzraksts ir šāds:
Sanumurētas un cauršūtas 15 (piecpadsmit) lapas.
SIA "Tautudēls" valdes priekšsēdētājs paraksts A.Ozols
Rīgā, 2007.gada26.aprīlī.
Savukārt gada pārskata pēdējā lapā (lai nebūtu atsevišķi jāparaksta PZA, bilance un citi aprēķini) es rakstu:
Parakstīts gada pārskats, peļņas vai zaudējumu aprēķins, bilance, naudas plūsmas pārskats, pašu kapitāla izmaiņu pārskats, gada pārskata pielikums un skaidrojumi peļņas vai zaudējumu aprēķina posteņiem un skaidrojumi bilances posteņiem, kopā 15 lapas – no Nr. 1 līdz Nr.15.
Valdes priekšsēdētājs A.Ozols
Un vēl pašās beigās:
Gada pārskats apstiprināts SIA “Tautudēls” dalībnieku sapulcē 2007.gada26.aprīlī, protokols Nr.2007-1.
Abos ierakstos parakstam blakus ir arī zīmogs.
Sanumurētas un cauršūtas 15 (piecpadsmit) lapas.
SIA "Tautudēls" valdes priekšsēdētājs paraksts A.Ozols
Savukārt gada pārskata pēdējā lapā (lai nebūtu atsevišķi jāparaksta PZA, bilance un citi aprēķini) es rakstu:
Parakstīts gada pārskats, peļņas vai zaudējumu aprēķins, bilance, naudas plūsmas pārskats, pašu kapitāla izmaiņu pārskats, gada pārskata pielikums un skaidrojumi peļņas vai zaudējumu aprēķina posteņiem un skaidrojumi bilances posteņiem, kopā 15 lapas – no Nr. 1 līdz Nr.15.
Un vēl pašās beigās:
Gada pārskats apstiprināts SIA “Tautudēls” dalībnieku sapulcē 2007.gada26.aprīlī, protokols Nr.2007-1.
Abos ierakstos parakstam blakus ir arī zīmogs.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть