Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kreditors
kā jāiegrāmato - klientam izrakstīts rēķins, samaksāts septembrī, pēc preces nav ieradies, pavadzīme nav izrakstīta.
tā kā neveicam analītisko uzskaiti, tad mēneša beigās visas debitoru iemaksas grāmatojam d2636 - k2310, kur un kādos kontos iegrāmatot šo te klientu uz 31.12.2006.:'(
Ответы (22)
Я бы ничего не трогала в части расчетов. Счет выписан и оплачен. Другое дело, что товар, не отправленный клиенту, должен продолжать оставаться на складе. ИМХО.
Напрасно не ведете аналитический учет. Я вообще не понимаю, как так работать можно. А как же сверки, инвентаризации?
nu no shii gada vedu, vienkaarshi paarnjeemu tikai augustā no graamatvediibas firmas, kas to lietu nedariija un taa nu shito gadu beidzu,
pilniigi taa, ka programmaa 2310 ir mazaaks nekaa atskjetinot deitorus:-(

, jaaliek uz 8 kontu. diezgan amizanti, bet atrast nevaru kaapeec taa!
tad neaiztieku un lai taa paliek? nevajag likt no 2310 uz anasa noreekjiniem par preci?
Принципиальной разницы нет. Счет 2310 закрылся - они его оплатили.
А разве счет 2310 закоылся?
Выписали счет:
Д2310 К6...
Д2310 Л5721
Вы получили аванс по выписанному счету.
Д262.. К5210 получен аванс от заказчика
Закроется при отправке товара:
К5210 Д2310
Manuprāt, gan būtu jāliek avansa maksājumos, citādi kā nākošgad norakstīt preci no noliktavas? Klientam, kurš nesaņemā preci tā summa stāv avansos, kā būs ar salīdzināšanu? Vai es nakts un bilances vidū kaut ko nesapratu?
nu katraa zinjaa pashlaik sanaak, ka tas reekjins nekaadi nav iegraamatots - vienkaarši - graamatvediibas firma grramatoja tikai pavadziimes un tikai debitoru ieskaitu, sanaak,ka vinji vienkaarshi ir iemaksaajushi naudu neko nav panjeemushi, reekjins nav likts ne ieksh pvn, nekur, taapeec es shaubos, ka es varu vienkaarshi atstaat to taa, katraa zinjaa vieniigais graamatojums ir bijis d2636- k2310 par visu meenesi un iekshaa tur ir arii shis klients!
jaa, man ar probleemas jau tresho nakti raujos un saaku saprast, ka neko nesaprotu! gulee72 stundu laikaa ir 4 stundas:-D
Vinatalja, у вас будет стоять сумма полученного аванса на счете 5210, а у плательщика - на счете 2190 авансовая предоплата
Vēl ir 3 dienas. vajag izgulētirs. Saldus sapņus, košmar beidzās
Pegazs, . Но я поняла так, что вы выписали счет, получили предоплату, но товар не отправили. Так?
Ну даб я зто и имела ввиду. Разве неправильно?
А что это - 2636, с чем он потом корреспондируется ?
И я не знаю, что за счет? А-у, Пегаз, это что означает?
Уже пошел спать . Винаталья, спокойно ночи.:-)
nu tas noziimee to, ka issteniibaa neko vinjsh nenoziime, tas ir taa kaa klienta pasuutiijums, bet ieprieksh graamatvediibas firma vinjus vispaar nav njeemusi veeraa, taa kaa taadi neesisteetu un neskaitiitos reekjini, vienvaarddsakot graamatotas tiek tikai pavadziimes un redz kaa pa gadu tikai viens shaads gadaas, kas neatnaak peeec preces - aciimredzot negribeejaas gan vadiitaajam vairaak maksaat gan graamatvedei veikt analiitisko uzskaiti un liidz ar to netika skjirots kas par ko iemaksaa bankaaa - atieciigi visus maksaajumus vienkaarshi nograamato kaa noreekjinus ar pirceejiem un pasuutiitaajiem
kaa tad man vinju tagad paarlikt tur kaut kur?
d2310 - k5210?
bet kaut kas tur nebuus tiirs ar pvn, jo pvn jau nav muusu bet valsts iipashums, luudzu paliidziet!
a nevar guleet jo jaaizsuuta revidentei paarskats lai nocheko!
А что это - 2636, с чем он потом корреспондируется ?
Вам уже все Мартинас объяснила, и я написала по проводкам разъяснение, как должно быть. Чего вы мучаетесь, да еще третью ночь?
man tas pirmais paarskats, gribas visu paarbaudiit+ veel atrodu visaadas kljuudas graamatvediibas firmas darbaa un tad te tagad seezju un muchajus,
nekas buus labi, driiz jau beigshu!
Закрыть
Краткое описание нарушения