Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Samaksa par gada pārskatu К списку тем

Projektetaja 10.05.2007 10:39
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Ответы (60)
Mazamazina
ziņojumu: 74 10.05.2007 10:54
Man liekas , ka šeit runa ir par gada pārskatiem. Uzskatu, ka apgrozījumam jau jābūt iedotam, arī žurnālorderiem vai , ja taisīts uz grāmatvedības programmu, izdrukām.
par tāda gada pārskata sastādīšanu var prasīt aptuveni 50 Ls
Man liekas , ka šeit runa ir par gada pārskatiem. Uzskatu, ka apgrozījumam jau jābūt iedotam, arī žurnālorderiem vai , ja taisīts uz grāmatvedības programmu, izdrukām.
par tāda gada pārskata sastādīšanu var prasīt aptuveni 50 Ls

Larao 10.05.2007 10:57
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Andaz- nav runa par dokumentu apstrādi, bet gan par gada pārskatu.
Larao- īstenībā jau pati ķēpīgākā lieta ir pielikumi- atšifrējumi bilancei un pz. Tā kā tie dokumenti ir iedoti, tad grūti orientēties- jāsāk meklēt, kas tu, kas tur.
Larao- īstenībā jau pati ķēpīgākā lieta ir pielikumi- atšifrējumi bilancei un pz. Tā kā tie dokumenti ir iedoti, tad grūti orientēties- jāsāk meklēt, kas tu, kas tur.
avansa norēķinu -на кассу?

080808 10.05.2007 10:58
1582 сообщения на сайте
1582 сообщения на сайте
Mazamazina
tieši tāpēc es pati uztaisīju visus pielikumus exelī, man nav problēmu
tieši tāpēc es pati uztaisīju visus pielikumus exelī, man nav problēmu

Larao 10.05.2007 10:59
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Непонятно, что они имеют под "jāsastāda gada pārskats".
Если только циферки из оборотки по бланкам раскидать, то это сами могут сделать и платить никому не придется.
А если там все перепроверять надо, может декларации пересдавать, всякую сопроводительную макулатуру составлять, да еще и гадать куда чего запихнуть, то получается обычная работа на весь год. За этот год и заплатить надо зарплату.
Если принять, что 600 латов в месяц для буха не весть какая зарплата, то не меньше 30 латов в день получается, если работать без особого напряга. Тут еще и за срочность накинуть можно так как все сроки давно прошли.
Если только циферки из оборотки по бланкам раскидать, то это сами могут сделать и платить никому не придется.
А если там все перепроверять надо, может декларации пересдавать, всякую сопроводительную макулатуру составлять, да еще и гадать куда чего запихнуть, то получается обычная работа на весь год. За этот год и заплатить надо зарплату.
Если принять, что 600 латов в месяц для буха не весть какая зарплата, то не меньше 30 латов в день получается, если работать без особого напряга. Тут еще и за срочность накинуть можно так как все сроки давно прошли.
Larao- nu nē. Nenoniecināsim paši sevi. Tā jau mēs nepelnīsim nekad. Tās ir arī tavas zināšanas un par tām ir jāmaksā. No skolas iznāk arā , zin, kas ir D un K,banka , kase, debitori, kreditori. Bet no gada pārskata sastādīšanas ne nieka.
Atnes, noliek, uztaisi- a man jāiedziļinās, jāuztaisa un ne dod diev`s ar kļūdām. Nu uzskatu- ne mazāk par 200. Tas, ka es māku taisīt šos gada pārskatus, par to ir jāmaksā. Arī zvērināts revidents paņem daudz- sākot no 600.
Atnes, noliek, uztaisi- a man jāiedziļinās, jāuztaisa un ne dod diev`s ar kļūdām. Nu uzskatu- ne mazāk par 200. Tas, ka es māku taisīt šos gada pārskatus, par to ir jāmaksā. Arī zvērināts revidents paņem daudz- sākot no 600.
Ww7
ziņojumu: 1388 10.05.2007 10:58
kāds sakars kasei un avansa norēķinam?
ziņojumu: 1388 10.05.2007 10:58
kāds sakars kasei un avansa norēķinam?

Larao 10.05.2007 11:03
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Makssoft
ziņojumu: 12779 10.05.2007 10:59
"Bankas imports par visu gadu" - из каких банков?
Jebkuras bankas, kura izdod failu xml formātā
ziņojumu: 12779 10.05.2007 10:59
"Bankas imports par visu gadu" - из каких банков?
Jebkuras bankas, kura izdod failu xml formātā

Larao 10.05.2007 11:03
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Mazamazina
Tur jau tā lieta, kad ir tomēr jāskatās ko un cik daudz ir jādara, un samaksa ir atkarīga tikai no tā, ja ir kāds kas uzņēmumā ir izdarījis visu "melno" darbu, Tev jāatnāk un jāsastāda gada pārskats jau no atlikumiem, par to saņemt 200 Ls nav kauns, nu protams ja uzņēmuma ir bagāts tad jau var
Tur jau tā lieta, kad ir tomēr jāskatās ko un cik daudz ir jādara, un samaksa ir atkarīga tikai no tā, ja ir kāds kas uzņēmumā ir izdarījis visu "melno" darbu, Tev jāatnāk un jāsastāda gada pārskats jau no atlikumiem, par to saņemt 200 Ls nav kauns, nu protams ja uzņēmuma ir bagāts tad jau var

Larao 10.05.2007 11:07
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Nu man pašai ir liela firma, gadā kopumā 4000 grāmatojumi, apgrozījums pie miljona, strādājošie 100.daruvisu- esmu vienīgā grāmatvede. Algus mēnēsī saņemu 400LVL. Pie gada pārskata nodošanas prēmija algas apmērā.
Если у них уже есть остатки, то почему бы не заполнить бланки самим.
Проблема те остатки получить. Хорошо, если работают аккуратно. А то ведь такие малыши имеют привычку, то банковский счет с личным перепутать, то документы какие потерять, то заплатить невесть кому и за что, то накупить чего домой, потом придумывай как списать. В этом самая большая проблема.
Да и интеллектуальную составляющую заложить надо. Из тех 200 латов, как в том анекдоте, 20 латов за то, что бланк заполнил и 180 латов за то что знает как его заполнять.
Проблема те остатки получить. Хорошо, если работают аккуратно. А то ведь такие малыши имеют привычку, то банковский счет с личным перепутать, то документы какие потерять, то заплатить невесть кому и за что, то накупить чего домой, потом придумывай как списать. В этом самая большая проблема.
Да и интеллектуальную составляющую заложить надо. Из тех 200 латов, как в том анекдоте, 20 латов за то, что бланк заполнил и 180 латов за то что знает как его заполнять.
Un jā- tā jau ir sava veida haltūra, un cik ātri un kā es to izdaru- tas jau atkal ir manas zināšanas.
Mazamazina
tik vien??? man Jūs žēl, man ir nedaudz mazāks oficiālais kantoris, bet saņemu 3X vairāk
tik vien??? man Jūs žēl, man ir nedaudz mazāks oficiālais kantoris, bet saņemu 3X vairāk

Larao 10.05.2007 11:15
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Maija - piekrītu

Larao 10.05.2007 11:16
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Eju pie jums strādāt. Tas ir patstāvīgs darbs. Ir haltūras, kur par 2.dienudarbu nopelnu 200.00.
Atšķirība jau ir tur, vai tā tev ir haltūra vai esi tur patstāvīgs darbinieks.
Atšķirība jau ir tur, vai tā tev ir haltūra vai esi tur patstāvīgs darbinieks.
Es strādāju patstāvīgā uzņēmumā un alga man ir pēc nodokļiem, par pārējo rūpējos pati

Larao 10.05.2007 11:22
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
paldies, lai Jums ar tā veiktos

Larao 10.05.2007 11:36
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
man piemēram ar manu Jumi šodien ir brīvdiena, jo atskaites uz EDS jau iesniegusi un "haltūras" arī pabeigusi

Larao 10.05.2007 11:36
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть