Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Cleo, Albina, Inst, Irena22... К списку тем
Ответы (25)
нет:-(

Inst 10.05.2007 16:43
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
šobrīd nemeklēju, bet kas to zin kā būs nākotnē. Emulīte Jums labāk meklēt mazu firmu un mazpamazām kļūt par grāmatvedi nevis tikai par palīgu.
es nevaru klut par gramatvedi, ja nav zinasanu. es esmu gramatvede maza firma, bet man nav kam jautat padomu, tadel citreiz ir tads izmisums!!! man gribas no gudreim cilvekiem ko iemacities.
Не стесняйтесь, спрашивайте, что непонятно, научитесь по-тихонечку! Не отчаивайтесь, все у Вас получится, если есть желание научиться!:-)
Если Вы в Риге живете, напишите на е-майл, что Вам непонятно, в крайнем случае можно встретиться и попробовать объяснить, что непонятно.
un... lasiet lasiet lasiet likumus, to skaidrojumus, piemērošanas kārtības noteikumus. Jo vairāk lasīsīet, jo vairāk radīsies jau konkrētu jautājumu, jo vieglāk tad sniegt konkrētas atbildes. Lasiet arī periodiku - bilance, grāmatvedība un ekonomika utml.... tad var rasties arī jautājumi un var rast dažkārt arī atbildes uz jautājumiem.
Bet labāk tomēr lasiet romānus un ejiet uz teātri!
Visa mūsu dzīve ir viens vienīgs romāns un teātris!
Visa mūsu dzīve ir viens vienīgs romāns un teātris!

Katram savs krekls tuvāks...
Lasot tik daudz likumus, kā Jūs norādījāt "lasiet, lasiet, lasiet", var "aizlasīties" līdz Tvaika ielai Rīgā...
Ja nopietni, likumus lasīt ir jēga tikai tad, ja ir vismaz elementārs priekšstats par grāmatvedību un par uzņēmējdarbībā notiekošo. Bet ja pajautā, kā saucas visvienkāršākā atskaite un kas tā tāda, tad nu gan zosāda uzmetas. Sevišķi, ja pats jautātājs nevīžo (vai nejēdz) to atrast.
Minētais neattiecas uz Emulite.
Lasot tik daudz likumus, kā Jūs norādījāt "lasiet, lasiet, lasiet", var "aizlasīties" līdz Tvaika ielai Rīgā...

Ja nopietni, likumus lasīt ir jēga tikai tad, ja ir vismaz elementārs priekšstats par grāmatvedību un par uzņēmējdarbībā notiekošo. Bet ja pajautā, kā saucas visvienkāršākā atskaite un kas tā tāda, tad nu gan zosāda uzmetas. Sevišķi, ja pats jautātājs nevīžo (vai nejēdz) to atrast.
Minētais neattiecas uz Emulite.
Albina
У меня уже есть помощники.

Albina
Желание-то есть, вот только как организовать, если первичку делать некому?
У меня уже есть помощники.

Albina
Желание-то есть, вот только как организовать, если первичку делать некому?

080808 11.05.2007 07:17
1582 сообщения на сайте
1582 сообщения на сайте
Aivars007, как вы мне нравитесь со своим юмором. Так держать, умничка:-D

Konsultacija 13.05.2007 22:52
1562 сообщения на сайте
1562 сообщения на сайте
Лиля, хоть и бывают "критические дни" - а у кого их сегодня нет -, но все равно прелесть.:-)

Konsultacija 14.05.2007 01:23
1562 сообщения на сайте
1562 сообщения на сайте
Честно говоря, не хочется говорить о различных приступах. Очень хочу съездить куда-нибудь отдохнуть в июне. А куда, не знаю. Жару не переношу. К кому обратиться за дельным предложением? Экскурсии тоже не хочу. Хочу просто на необитаемый остров, хочу отдохнуть от всей суеты, чтобы потом вернуться в Ригу и взглянуть на все происходящее совсем другими глазами.

Konsultacija 14.05.2007 01:35
1562 сообщения на сайте
1562 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть