Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Degvielas atskaite
šefs komandējumā brauca ar firmas mašīnu, tiktālu viss ok - ir rīkojums,ir mums tajā valstī piegādātājs, ir komandējuma atskaite, bet daļu degvielas čeku ir pazaudējis, ar tiem čekiem ko viņš man iesniedza mašīna vairāk jāstumj nekā jābrauc, es varu norādīt faktisko galamērķi, bet mazāku kilometrāžu??
uz pazaudēto čeku naudu viņš nepretendē, rīkojumā raxtīts, ka jāapmaksā komadējuma papildizdevumi uz iesniegto dokumentu rēķina.
čeki ir no visām šķērsojamajām valstīm
Ответы (7)
Лучше расход меньше поставьте, сколько есть в чеках. Километраж уж сколько есть, столько есть.
Так, как сказала Майя. И километраж, и расходы по факту.
ok, vienkārši stulbi izskatās, ka līdz Berlīnei un atpakaļ vajag mazāk degvielas nekā braukājot Rīgā uz banku, uc sīkumiemLOL
Ничего, у меня фуры иногда на воздухе ездят по России
Ну дык до банку одни пробки и колдобины, да еще если через дачу ездить. А там автобан прямой. Надо только разогнаться, потом по инерции доедешь.
Kāda gan jūsu darīšana, ja pazaudēti EKA čeki? Uz jautājumu, kāpēc nesakrīt izlietotā degviela ar iegādāto - atbilde vienkārša - neiedeva čekus un viss.
Trakāk būtu, ja aizbraucis līdz Berlīnei, bet norakstīts it kā apkārt zemeslodei braucis.
Mazāk ielikt izmaksās drīkst vienmēr.
izrādās šams izmetis, jo viņam atteicās iedrukāt rekvizītus un zīmogu uzlikt - Polijā!!!!
kāds priex, izrādās mani reizēm arī klausās
Закрыть
Краткое описание нарушения