Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ieņēmumu no EKA reģistrācijas Tildes Jumī . К списку тем
Ieņēmumu no EKA reģistrācijas Tildes Jumī .
Dabūju jaunu darbu un tur ieņ
ēmumus no trijiem EKA reģistrē ar vienu kases ieņēmumu orderi, nav atvērta EKA kase, bet tā taču nevar, ātrumā nevaru atrast kuri noteikumi to nosaka, gribas viņus parādīt īpašniekam.
Ответы (13)
Ieņēmumu reģistrācija notiek EKA žurnālā. Preogrammā es arī ievadu ar vienu cipāru.
Tā tad var ar vienu ieņēmumu orderi? Bet vai tad nevajag kādu kopsavilkumu. Man pārējās vietās ir katram veikalam atvērta sava EKA kase.
Atveriet arī šeit - kas Jums tos priekus liedz, ja Jums tā būs pārskatamāk un ērtāk.
Atvērt jau varu, bet varbūt obligāti to nemaz nevajag darīt. Varbūt var iztikt ar kopsavilkumu EXEL.
Jautājumu "Vai var iztikt?" uzdodiet tikai pati sev. Obligāti tas nav.
Man arī ir EKA fails EXELī, kurā es ievadu datus no EKA žurnāliem.
Ja Jūsu pienākumos ietilpst EKA kases žurnālu pareizības pārbaude pa tirdzn. vietām, tad Jūsu vietā es izveidotu katrai no tām atsevišķu sarakstu kopā ar konsolidējošo.
Vai cik labi, bet es nez kāpēc biju ieņēmusi galvā, ka savādāk nemaz nedrīkst. Exel sanāk atrāk.
Es vadu katarm veikalam atsevišķi.Man pēc tam vieglāk pārbaudīt.Bet es vispār neko netaisu ar EXEL.Tikaipielikumus gada pārskatam.:-)
Es domāju, ja tā ir viena tirdzniecības vieta, tad varētu ar vienu kases ieņēmumu orderi, bet ja tās ir dažādas tirdzniecības vietas - tad katrai savu. Jo saņemot naudu no tirdz.vietastiek sarakstīts kases ieņēmumu orderis, un ordera kvītiņa tiek atdota uz to tirdzniecības vietu, bet vienu kvītiņu nevar atdot uz trim vietām.
Es rakstu ar vienu orderi visām trijām vietām, mums ir tā metodikā atrunāts un ir atsevišķš rīkojums par kasieri- inkasatoru, kuram ir tiesības savākt naudiņu no visiem veikaliem un nodot naudu kasē ar vienu ieņēmumu orderi. Audits 2005 gadā arī bija, neko neteica.
principā ir tā, ka ir uzņēmuma galvenā kase (seifs, kurā glabājas visa nauda) un EKA, kurā noteikti ir maiņas nauda, kā gan to Jūs parādat savā grāmatvedībā
Kurā kontā Jums glabājas maiņas nauda? Vai izsniedzot maiņas naudu kasierim Jūs katru rītu izrakstat kases izdevumu orderi?
Maiņas nauda man ir atseviškā kontā 26XX, kad veikals atvērās mēs viņu ar orderi izsniedzām un tā viņa tur vēl ir tagad.
Закрыть
Краткое описание нарушения