Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darbinieka pārkāpums К списку тем

Darbinieka pārkāpums
Palīdziet lūdzu kāds ar pārkāpumā "papīra" uzrakstīšanu. Mums vakar uz darbu atnāca smukā "šmigā" viena darbiniece, nu un tagad man priekšniece saka, lai es viņai uzmetu paraugu "pārkāpumu protokols" vai kā nu viņu tur var nosaukt. Esmu izdomājusies krustām šķērsām, bet nekas prātīgs nenāk prātā, lai būtu pareizi, pēc visiem noteikumiem, neesmu lietvede.

Var būt kādam ir tāds paraudziņš un varētu izsūtīt vai arī pateikt, kuri MK noteikumi ir attiecināmi uz doto situāciju, darba kavēšana neattaisnotu iemeslu dēļ, tad varētu pati kaut ko mēģināt uzrakstīt.

Jau iepriekš liels, liels paldies.
Ineksa
Ineksa 24.05.2007 08:20
42 сообщения на сайте

Ответы (9)

Man škiet ka no sākuma jāuzraksta papīrs, kur tiek minēts ka tāda un tāda daarbiniece tad un tad ieradās darbā alkahola reibuma un pēc tam šai pesonai ir jāraksta paskaidrojums!
Zanusliks
Zanusliks 24.05.2007 08:41
1 сообщение на сайте
Paldies par padomu, tad tā arī darīšu šodien.
Ineksa
Ineksa 24.05.2007 08:45
42 сообщения на сайте
Mums vakar uz darbu atnāca smukā "šmigā" viena darbiniece, nu un tagad man priekšniece saka, lai es viņai uzmetu paraugu "pārkāpumu protokols" vai kā nu viņu tur var nosaukt.

----------------

Ja runa ir par konkrēto gadījumu, tad nu ieteiktu Jums un Jūsu priekšniecei vispirms pieprasīt un dabūt no šīs darbinieces Paskaidrojumu.

Protokola paraudziņu varat nesteidzoties sagatavot reizēm nākamām.
Liepupe
Liepupe 24.05.2007 08:48
нет сообщений на сайте
Сначала, наверно, нужны Darba kārtības noteikumi, в которых были бы перечислены требования к работникам, обычно там же указывают и возможные меры наказания за нарушения Правил.
Irena22
Irena22 24.05.2007 08:48
42998 сообщений на сайте
Iekšējie darba kārtības noteikumi ir, bet diemžēl punkts par alkoholu tur nav iekļauts. Kaut kā laikam nebija paredzēts tāds gadījums.
Ineksa
Ineksa 24.05.2007 09:08
42 сообщения на сайте
Ja tas bija vakar un nekādi "papīri" nav sastādīti, tad viss jau ir par vēlu. Vispār mūsdienās kaut ko pierādīt ir ļoti grūti, vajadzīgs mediķu slēdziens, bet viņa taču brīvprātīgi neies uz pārbaudi. Var vēl UZREIZ sastādīt aktu ar divu liecinieku parakstu, lai gan juridiski lieciniekiem jābūt neieinteresētām personām
Ambera
Ambera 24.05.2007 09:20
21759 сообщений на сайте
Nu gan vispār jau sarežģīta situācija. Būs par ko padomāt uz priekšu. Paldies visiem par padomiem.
Ineksa
Ineksa 24.05.2007 09:30
42 сообщения на сайте
Tieši tā - kā ganb jūs otrā dienā pierādīsiet "šmigu"? kas par vēlu, tas par skādi!
Andaz
Andaz 28.05.2007 11:41
27897 сообщений на сайте
Varbūt bija tādā šmigā, ka vēl nebija atskurbusi otrā dienā...

Aivars007
Aivars007 28.05.2007 19:13
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.