Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Personas kartīte К списку тем

Duda43 31.05.2007 08:44
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Ответы (58)
nu un ka Inst nav, varbūt viņai pie sāniem ir lietvede, kas to dara

Larao 31.05.2007 11:40
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте

080808 31.05.2007 11:41
1582 сообщения на сайте
1582 сообщения на сайте

Klaudijan 31.05.2007 13:07
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
to jau var nosaukt kā grib, un kur tad Jūs atzīmējat informāciju par to, kad darbinieks ir aizgājis atvaļinājumā, kad darbiniekam nomainījusies profesija, vai ir paaugstināta alga

Larao 31.05.2007 13:25
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
protams to visu var uz līmpapīriņiem pie monitora turēt

Larao 31.05.2007 13:26
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
man piemēram ir viekāršāk ieviest kartīti, kur visa tā informācija tiek uzkrāta

Larao 31.05.2007 13:27
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Man nav personas uzskaites kartiņas, bet visa uzskaite ir darbalīgumā, kurā ir ielikti izkopēti visi rīkojumi un iesniegumi, kuri attiecas uz doto darbinieku. Atvaļinājumu izmantošanai ir sagrafētas rūtiņu lapas. Pārējie visi dati ir fiksēti uz algas nodokļa kartītēm datorprogrammā un katru gadu tiek izdrukāti un sašūti. Darba inspekcija nav aizrādījusi neko par nepareizu uzskaiti. Sujot arhīvu, katra darbinieka darba līģumā jau būs viņa personīgā lita

Mickevin 31.05.2007 14:05
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Nu to arī var saukt par personas kartiņu! Labi personas lietu!
Bet fakts kā tāds, tāda veida uzskaitei ir jābūt
Bet fakts kā tāds, tāda veida uzskaitei ir jābūt

Larao 31.05.2007 14:08
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
personas kartītē ir pārāk personiska informācija prasīta un tas jau ir zem fizisko personu datu aizsardzības likuma... es nevedu to kartīti, man tik personiski dati par uzņēmuma darbiniekiem darbam nav nepieciešami, bet visus atvaļinājumus ar ļoti labiem panākumiem fiksēju personīgā konta kartītē un katra lietā pievienoju rīkojumus, iesniegumus par visām izmaiņām darba līgumā, slimības lapām un atvaļinājumiem.
Man domāt tā - ja jau Ww7 kumiram Inst tādas kartītes nav, tad visi pārējie jūs alojaties... nu, tad skaidrs kā diena, ka tādas kartītes nav, un ka tās nevienam nav vajadzīgas un ka tās ir absolūti liekas...
Kā gan, Anda, Jūs to nesaprotat! Inst taču tādas kartītes nav!!! Kā gan Jūs uzdošināties kaut ko vēl šajā jautājumā apšaubīt!
Un Jūs, Larao, arī esat labiņā...! Ja Inst nav, tātad ne-va-jag nevienam tādu kartīti!
Visiem būs turpmāk vispirms painteresēties, ka ir Inst un kā viņai nav, un tikai tad izteikt savas domas! Skaidrs?
Būs klausīšana vai nebūs, ko, a!?!
Kā gan, Anda, Jūs to nesaprotat! Inst taču tādas kartītes nav!!! Kā gan Jūs uzdošināties kaut ko vēl šajā jautājumā apšaubīt!
Un Jūs, Larao, arī esat labiņā...! Ja Inst nav, tātad ne-va-jag nevienam tādu kartīti!
Visiem būs turpmāk vispirms painteresēties, ka ir Inst un kā viņai nav, un tikai tad izteikt savas domas! Skaidrs?
Būs klausīšana vai nebūs, ko, a!?!

Irēna
Kas to lai zina - saprašana Dieva dāvana... arī man, neesmu izņēmums.
Vienīgais attaisnojums man, ka ne es vienīgais nesapraša šeit tāds...
Kas to lai zina - saprašana Dieva dāvana... arī man, neesmu izņēmums.
Vienīgais attaisnojums man, ka ne es vienīgais nesapraša šeit tāds...

Piekrītu, protams, ka standarta personas kartiņā ir jautājumi kas mani nebūt neinteresē...tas gan arī ir strīdīgs jautājums - man ir vienlaga kāds līmenis cilvēkam ir valsts valodā, bet pārdevējām tas ir obligāti. Tā kā... Un ja jums nebūs datu par cilvēka izglītību - kā jūs pildīsiet statistikas 5.darbu
Bet par to Inst lietu. Katram savs. Esmu pārliecinājusies (es daudz nekomentēju bet lasu gan daudz un regulāri), ka cilvēks ir tikai cikvēks. Un visu zināt nevar pat dievs (un arī ne M.Grebenkovai šeit saukta Mu-maija).....
Bet par to Inst lietu. Katram savs. Esmu pārliecinājusies (es daudz nekomentēju bet lasu gan daudz un regulāri), ka cilvēks ir tikai cikvēks. Un visu zināt nevar pat dievs (un arī ne M.Grebenkovai šeit saukta Mu-maija).....

Lacens 01.06.2007 07:50
86 сообщений на сайте
86 сообщений на сайте
что у вас за день такой был?

Uzzi 01.06.2007 07:57
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Lacens, tak ne jau visiem ir jāpilda statistikas 5.darbs Ja vajadzēs aizpildīt, pajautās darbiniekam kāda ir viņam izglītība.
Nu diezvai gribēsies 150 cilvēkiem ''pajautāt''..... Es neesmu sev ienaidnieks.

Lacens 01.06.2007 23:22
86 сообщений на сайте
86 сообщений на сайте
Ja Inst nav, tātad ne-va-jag nevienam tādu kartīti!
Вы бы хоть изредка пытались дать ответ по существу, а то только флуд.8-)
Вы бы хоть изредка пытались дать ответ по существу, а то только флуд.8-)
Lacens, ja 150, tad piekrītu, bet zinot savu darbinieku skaitu uzņēmumā droši vien grāmatvedība tiek kārtota datorprogrammā un pie tāda darbinieku daudzuma parasti ir atsevišķi arī personāldaļa, kas vāc ziņas par darbiniekiem. Ja tomēr viss slogs uzvelts uz grāmatveža pleciem, tad noteikti datorprogrammā datos par katru darbinieku ir kāda vieta "Piezīmes", kur var ierakstīt visu nepieciešamo informāciju jau tajā brīdī, kad pieņem darbinieku darbā un nebūs 150 darbiniekiem jāpajautā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть