Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Purvā К списку тем
Ответы (31)
Jā man bija vienā firmā viens priekšnieks, kuram sāku kārtot grāmatvedību. Pēc kāda laika atnāca un teica, pats kārtošot grāmatvedību. Pēc kāda laika bija atpakaļ teica lai es tomēr kārtojot. Tā ar tiem priekšniekiem , no malas viss liekas viemkārši

Es domāju, sāciet ar M. Grebenko Grāmatvedību I un II grāmatas. Tad paņemiet Benzes Grāmatvedību, tā jau maziet sarežģītāka. A.Ludborža Finanšu grāmatvedība tirdzniecībā- laba grāmata, kurā nav tikai tirdzniecība, kā pēdējo varat lasīt Apsītes -Uzņēmuma gada pārskats, tikai lieta tāda, ka ir jārisina uzdevumi, jāmācās kontējumi un galvenais- ir jāsaprot kā pa kontiem "staigā" nauda, kurā kontā ir pamazinājums, kurā palielinājums, ja Jūs to sapratīsiet un "atkodīsiet" vēlu veiksmi!

Mickevin 04.06.2007 09:20
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Stoop-ne bespokoitesj!!!vsje budet horošo.Ja toze, kogda načinala rabotatj, bila v panike, mnogogo ne ponimala.zadavalana forume voprosi, citala knigi, zurnali, i vot tolko teperj bollee-menee vošla v ritm.glazabojatsja-ruki delajut!!spasibo forumu-očenj poleznij dlja nacinajuših bugalterov.Devockipravi-v bugalterskom dele prisustvujet postojannaja učeba.Tak cto vi dilzni rešitj dlja sebja-hotite li vi bitj horošim buhgalterom!!!

Laiza 04.06.2007 11:57
197 сообщений на сайте
197 сообщений на сайте
Честно говоря - меня тоже постоянно терзают сомнения - моё это или нет:'( Я работаю помощником, но уже пару раз отказывала по предложениям на глав-бухаю мне кажется, что не справлюсь - так как постоянно в чём то не уверен, чего то не знаешь - в каком то напряжении:-@ Я согласна с Клео - что это призвание, и не каждому дано,
Но куда пойти. Писала магистрскую по своей фирме по финансовому анализу - думала покажуб что либо предложу - а никому этого не надо,,,
(ну разошлась уже
)
Но куда пойти. Писала магистрскую по своей фирме по финансовому анализу - думала покажуб что либо предложу - а никому этого не надо,,,
(ну разошлась уже

Pilona, пока не попробуете - не узнаете "моё это или нет". Возьмите поначалу маленькую фирму. А то так и будете со своей магистратурой до конца дней накладные вколачивать или что-то в этом роде.
Sakiet, lūdzu, vai jūs gadījumā neesat kādā grāmatnīcā vēl redzējušas A.Ludborža Finanšu grāmatvedība tirdzniecībā? Ļoti meklēji, jo tagad aktīvi pievērsos mazumtirdzniecībai.

Jena 04.06.2007 16:54
124 сообщения на сайте
124 сообщения на сайте
Jenai-ieeijet www.lid.lv-tā ir izdevniecība, tur var paskatities, vai ši grāmata ir, un pasutīt!!!

Laiza 05.06.2007 09:17
197 сообщений на сайте
197 сообщений на сайте
Laiza, tur neredzu viņu.
Martinas, paldies, mēģināšu
Martinas, paldies, mēģināšu

Jena 05.06.2007 14:08
124 сообщения на сайте
124 сообщения на сайте
Tie kursi ir tada stridiga lieta. Kursos ir jaiet tad, kad ir bijusi kautkada darbiba. Es maziem soliem kartoju gramatvedibu mazai firmai. atveru savus pierakstus, ko pirms pus gada rakstiju gramatvedibas kursos. Pati biju parsteigta par to, ka tagad ari es tur kautko saprotu... Varbut aizies man ta lieta;-) Viegli jau ta par tiem kursiem runat pusgada garuma un stradat..., bet ja ir mazs berns, darzins otraja pilsetas gala no darba, apgada viena pati mate un vel pie visa ire dzivokli.....:-S
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть