Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
ak vai.... kāzas. К списку тем
Ответы (104)
А может Клео это интересно? Потом будет свадьбы проводить с легкой руки друзей!:-) Клео, главное не бросайте писать методики!:-D
Inst 03.06.2007 23:17
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Все-таки par vedēju абы кого не зовут, а зовут, как правило, людей, с которыми близкие отношения и в талантах которых уверены! ;). Вопрос о затратах, конечно, должен решаться отдельно, в зависимости от степени близости и родства людей.
У Инарочки все должно получиться, только и потрудиться ей придется. Удачи!
У Инарочки все должно получиться, только и потрудиться ей придется. Удачи!
Es arī nesen biju lieciniece kāzās. Mani jaunlaulātie uzreiz man pateica, ka būs vakara vadītājs. Un tas arī ir vislabākais! Ne katrs ir masu pasākumu režisors, scenārists un aktieris!
Inst, 4estno mne eto neinteresno. Pervoje shto ja otvetila eto _NET. Ugavarilji skazalji shto nas kak bi svedeteljami i jeshjo odna para budet kak bi pomogatj, no ja dumaju do tovo vremenji ja ugavarju ih nazna4itj etu paru tamadoj svadjbi. Pikerītu Andaz, nu es neesmu vakara vadītājs un nebūšu, tāpēc jau es arī nestrādāju ar cilvēkiem,bet gan strādāju ar papīriem.
Nezinu,vai Jums tas interesēs,bet 20 gadus atpakaļ mēs bijām par vedējiem un visu ceremoniju sākot no līgavas "izpirkšanas" viņas mājās ,beidzot ar sēšanos pie galda nospēlējām ar tautas dziesmām.Tajās var atrast visus piemērotos pantiņus gan līriskai noskaņai, gan jautrībai un nerātnībai,jo senie latvieši bērnus neatrada kāpostos un savos izteicienos un dziesmās bija ļoti trapīgi.Visiem ļoti patika.Lielujautrību izraisīja ,kad jaunajam pārim vajadzēja atpazīt savu partneri pēc bērnības bildītēm.Priekš vīra ņēmām topošās sievas bildīti un blakus dažādu viņas draudzenīšu foto un starp šiem zīdainīšiem viņam bija jāatrod savējā.Sievai tāpat.Bildīšu sagatavošana jāuztic mammām,bet tam jābūt noslēpumam.Vēl es ieteiktu sagatavot populārāko dziesmu vārdu grāmatiņas.Ja ir labi muzikanti,tad dziedāšana ļoti atvieglo vedēju darbi.Jāpapēta,kas būs viesi,ja prieka ļaudis,tad katru var uzaicināt sniegt savu priekšnesumu par godu jaunajam pārim.Apvienojiet ar tostu un visi būs izsmējušies ,ne tikai no ēšanas un dzeršanas kļuvuši kūtri.Būt par vedēju kāzās ir liels gods,nedrīkst atteikt.Esietdabiski,nesaspringstiet un Jums izdosies!!!:-)
Vijasmuidrina 04.06.2007 23:15
138 сообщений на сайте
138 сообщений на сайте
Клеочка, если не интересно, отказывайтесь решительно, т.к. тут без огонька и желания не обойтись.
Inst 05.06.2007 09:23
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
mums arī kāzās bija vakara vadītājs, tāpat jau daudz sanāca arī uz vedēju pleciem, bet ja 100% uzliek uz vedējiem, tas ir nekorekti.
ar visu to mūsu vedēji pēc kāzām nogulēja 20 stundas!!!
noformējumu, plakātus, karogus - to visu darīja mana draudzene, kas mācās māklas akadēmijā.
Galvenais turieties pa gabalu no visiem veikaliem, kur raxtīts KĀZĀM, tur katram niekam būs 300% uzcenojums
ar visu to mūsu vedēji pēc kāzām nogulēja 20 stundas!!!
noformējumu, plakātus, karogus - to visu darīja mana draudzene, kas mācās māklas akadēmijā.
Galvenais turieties pa gabalu no visiem veikaliem, kur raxtīts KĀZĀM, tur katram niekam būs 300% uzcenojums
Sibylla 05.06.2007 10:52
1499 сообщений на сайте
1499 сообщений на сайте
Ja cilvēks kaut ko ļoti vēlas,tad visa pasaule sadodas rokās, lai viņam palīdzētu"-apmēram tā teica Koelju savā grāmatā "Alķimiķis"Cleo, viss dzīvē notiek pirmo reizi.Veiksmiun izdošanos!!!8-)
Vijasmuidrina 05.06.2007 11:14
138 сообщений на сайте
138 сообщений на сайте
Sibylla, mani novērojumi liecina, ka veikalos(vismaz apģērbam, apaviem) ir visam 200-300% uzcenojums.Vismazlielveikalos noteikti.Tasnu tā.Bet es esmu pārliecināts, ka Cleo būs vedēju topā Jēkabpilī.Es ejot uz kāzām nevērtēju vedējus, bet gan to kā vedēji mani kāzās izklaidē.Galvenais neļauj ciemiņiem sēdēt.Jautras atrakcijas, visādas izdarības ar jauno pāri, padarīs kāzas par neaizmirstamām.Pēc manām domām tā.:-)
Aivareno 05.06.2007 11:51
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Mīļā Cleo pēc ši teikuma sakiet "ES neesmu veca sēta ,bet forša,mīļa,un ļoti gudra meitene"Man ir aizdomas,ka mēs esam patālas kaimiņienes.Tikai kā tai pasakā,viena pilsētas pele,otra lauku pele.Vēlreiz,"lai izdodas"!
Vijasmuidrina 05.06.2007 11:56
138 сообщений на сайте
138 сообщений на сайте
es ne par drēbēm, bet visādiem niekiem, kas vajadzīgi sagatavošanās procesā - lentītes, baloni, mākslīgās rozītes, pērlītes, sveces, etc.
mums vedēji rotāji mūsu istabiņu - bija ļoti mīļi un smuki
mums vedēji rotāji mūsu istabiņu - bija ļoti mīļi un smuki
Sibylla 05.06.2007 13:12
1499 сообщений на сайте
1499 сообщений на сайте
nu nevar jau arī pārāk jauno pāri notrenkāt, ja jaunā sieviņa ir jau ar manāmu punci :))). Aivareno, nu tas būs mans pirmais un pēdējais jaunais pāris.
Vijasmuidrina, pilnīgi iespējams. Pasaule jau ir riebīgi maziņa :))
Vijasmuidrina, pilnīgi iespējams. Pasaule jau ir riebīgi maziņa :))
Cleo, nekad nesaki nekad!:-)
Aivareno 05.06.2007 15:23
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Aivareno, ja neesmu pārliecināta tad nesaku nekad, bet šis lauciņš nav mans un zinu droši, ka jebkuram vēl gribētājam pateikšu nē un viss. Šitā bija pirmā un pēdējā reize, kad piekrītu uz šitādu afēru.
Cleo
Piekrītu Jums.
Arī es to dzīvē esmu uzņēmies tikai vienu vienīgu reizi, un ar to pašu man pietika visam atlikušajam mūžam, lai nekad vairs tādās "afērās" neiesaistītos.
Piekrītu Jums.
Arī es to dzīvē esmu uzņēmies tikai vienu vienīgu reizi, un ar to pašu man pietika visam atlikušajam mūžam, lai nekad vairs tādās "afērās" neiesaistītos.
Jūs to varat, un Jūs to paveiksiet.
Taču man nezin kāpēc šķiet, ka citreiz gan vairs neuzņemsities. Kaut gan - ja nu iepatīkas...
Taču man nezin kāpēc šķiet, ka citreiz gan vairs neuzņemsities. Kaut gan - ja nu iepatīkas...
ja vēl kāds var padalīties ar pēdējām idejām kāzu actionam spēles, sirdi plosoši teksti pie galda utml. Rīt pēdējā diena, kad varu vēl ko palabot scenārijā.... lūdzu, ja kādam ir idejas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть