Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Pamatlidzekli un to nolietojums К списку тем

Pamatlidzekli un to nolietojums
I/U ieprieksejos gadus veica PL nolietojuma aprekinu tikai nodokliem. Iepriekseja gada veica gramatvedibas uzskaiti vienkarsa ieraksta, bet tagad pamatojoties uz likumu ar si gada sakumu javed gramatv.uzskaitedubulta ieraksta un jastada gada parskats. Ka man sastadot uz gada sakumu bilances atlikumus rikoties ar PL? Kadu vertibu uzradit PL konta? Vai veikt finasu aprekinu par ieprieksejiem gadiem un tad to atlikuso vertibu likt PL konta un nolietojumu.
Sanco
Sanco 10.02.2004 19:46
81 сообщение на сайте

Ответы (1)

Es uzradītu PL kontā to atlikušo vērtību, kas veidojās no Jūsu iepriekšējās PL uzskaites, t.i. PL sākotnējo vērtību minuss nolietojums pēc 13.panta Nolietojuma kontā (129..) būs 0, jo Jūs līdz šīm nesastādījāt bilanci un pieņemsiet PL jaunajā uzskaitē ar to vērtību, kāda ir, ņemot vērā ka PL ir jau mazliet nolietojies. Es domāju, ka Jums ir turpmāk jāaprēķina nolietojums gan finansu, gan nodokļu vajadzībām vienādi: degresīvi ar dubultlikmi piemērošanu - tāpat, kā bija līdz šim.
Martinas
Martinas 11.02.2004 01:28
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.