Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Cilvēks pēc bērna kopšanas atvaļinājums; neizmantotais atvaļinājums К списку тем

Ilzesk 08.06.2007 16:49
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
Ответы (4)
www.lbas.lv/juridiska_lit/Im_Par_darba%20un%20atp.pdf
... jo bērna kopšanas atvaļinājuma laiks nedod tiesības uz ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu. Ikgadējā apmaksātā atvaļinājuma izmantošanas iespējas pēc ...
... jo bērna kopšanas atvaļinājuma laiks nedod tiesības uz ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu. Ikgadējā apmaksātā atvaļinājuma izmantošanas iespējas pēc ...

Tatjana77 08.06.2007 17:01
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
Компенсация за отпуск выплачивается только при увольнении.
За 1,5 года отпуска по уходу за ребенком дни оплачиваемого отпуска не положены.
За время больничного В и отпуска за свой счет - положены.
За 1,5 года отпуска по уходу за ребенком дни оплачиваемого отпуска не положены.
За время больничного В и отпуска за свой счет - положены.

Inst 08.06.2007 17:02
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Manuprāt kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu ir jāizmaksā arī tad ja darbinieks aiziet pēc savas vēlēšanās (ne tikai tad ja atlaiž). Atlaišanas pabalsts gan jāmaksā tikai tad ja atlaiž. Tā ka es saprotu ka tā kompensācija par neizm.atvaļinājumu kas bija vēl pirms bērna kopš.atvaļinājuma tomēr ir jāmaksā. 'Tā ir?

Ilzesk 08.06.2007 17:08
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
Ir, ir.
Kompensācija pienākās ja atvaļinājums nav bijis izmantots, nevis atkarībā no aiziešanas no darba iemesla.
Kompensācija pienākās ja atvaļinājums nav bijis izmantots, nevis atkarībā no aiziešanas no darba iemesla.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть