Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Ernsts Muldašovs К списку тем

Ernsts Muldašovs
Vai kāds lasa viņa grāmatas?

Būtu interesanti, ja padalītos iespaidos.
Aivars007
Aivars007 12.06.2007 08:36
26984 сообщения на сайте

Ответы (33)

мне нравится:)
Uzzi
Uzzi 12.06.2007 08:42
нет сообщений на сайте
но верить что это так-?;-)
Uzzi
Uzzi 12.06.2007 08:44
нет сообщений на сайте
dažas izlasīju, interesants viedoklis, bet gribētos tomēr kādu pierādījumu - kaut vai par tiem milzu cilvēkiem, no dinazauriem ta kauli palika, no šamiem ne kripatiņas arheologi nav atraduši
Sibylla
Sibylla 12.06.2007 12:21
1499 сообщений на сайте
Vai Jūs Aivar007 ticat ,ka tur tajās akmens alās ir šie pārakmeņotie cilvēki (šo stāvokli laikam sauca par "somati".Es vairākus gadus atpakaļ lasīju,bet neatceros kā grāmatu sauca.Manišī grāmata ietekmēja tik spēcīgi,ka sapņojos rādījās šis zudušās civilizācijas un es vairāk nelasu Muldašovu.Man draudzene teica,ka latviski ir vairākas grāmatas.Par tām acīm ir kaut kāds noslēpums,bet vai šie izskaidrojumi ir pilnīgi un patiesi, es īsti nesaprotu.Katrā ziņā diskutēt par šo tēmu ir interesanti.Manpatīk citas grāmatas par Tibetu.Kadparādījās pirmās Lobsanga Rampas grāmatas,es viņas arī izlasīju.Var jau apstrīdēt vai aprakstītās situācijas viņš izdzīvoja pats,bet izprast Tibetas būtību tas palīdz."Septiņi gadi Tibetā" ir ticamāka.Vai Muldašovs ir acu ārsts?
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 12.06.2007 23:19
138 сообщений на сайте
здесь уже есть тема про книги, зачем создавать новую?
Tatjana20
Tatjana20 13.06.2007 07:07
1635 сообщений на сайте
Vijasmuidrina

Jā, E.Muldašovs ir acu ārsts - viņš veic ļoti sarežģītas acu operācijas un dažkārt pat atjauno cilvēkam acu gaismu.

Izlasīju trīs viņa sarakstītās grāmatas - visas par ceļojumu uz Dievu pilsētu.

Citas grāmatas par Tibetu pašlaik lasījis neesmu. Bet plānoju to darīt. Paldies arī Jums, ka uzrakstījāt grāmatu autores vārdu.

Es nevaru viennozīmīgi atbildēt, ka ticu visam tam, par ko raksta Muldašovs. Taču, ņemot vērā, ka viņš gandrīz neko no mums nezināmā neraksta apgalvojuma formā, bet vairāk pieņēmumu formā, sliecos lielai daļai rakstītā noticēt.

Nezinu, kā ir ar senajiem cilvēkiem zemzemes valstībā "somati" stāvoklī, bet noteikti ticu enerģijas spēkam. Arī no personīgās pieredzes. Un ticu tam, ka eksistē mums neizprotams un neredzams spēks.
Aivars007
Aivars007 13.06.2007 08:15
26984 сообщения на сайте
Gtn

Viss nekad un nekur nenotiks tikai un vienīgi pēc Jūsu prāta.

Nedomāju, ka ir kāds spēks, kas Jums uzspiež lasīt to, kas Jums nepatīk vai nešķiet interesants.

Nodibiniet savu portālu, nosakiet tā izmantošanas noteikumus un stingri sekojiet, lai tie tiktu ievēroti.

Veiksmi Jums un jauku dienu!
Aivars007
Aivars007 13.06.2007 08:17
26984 сообщения на сайте
Kādreiz aizrautīgi lasīju visu, ko vien dabūju, par Tibetas mūkiem,centos iespēju robežās studēt austrumu reliģijas, līdz beidzot nonācu pie sev pieņēmamā varianta-kristietības.No tradicionālajām konfesijām esmu beidzot atradusi savu -katolicismu. Tā , ka katram savs ceļš ejams. Pilnīgi skaidrs, ka nekas nenotiek vienīgi pēc mūsu prāta.Ar savu izvēli, ticību, dvēseles spēku mēs , droši vien, varam kaut ko ietekmēt,vadīt- nē.

Par Muldašovu nezinu neko, bet paldies par uzsākto diskusiju,nevar taču dzīvot tikai racionālajā ciparu pasaulē.Lai skaista šī saulainā diena.
Lastens
Lastens 13.06.2007 08:49
182 сообщения на сайте
вообще-то он МулдашЕв.
090909
090909 13.06.2007 08:53
3245 сообщений на сайте
Par austrumu reliģiju studēšanu un izprašanu domas dalās,citiem škiet,ka eiropietis tās var apgūt,bet viņi paši uzskata,ka ir vajadzīgs skolotājs un pilnībā tās var apgūt tikai no agras bērnības un klosterī.Cik viņiem ir "jāiekaļ galvā"dažādu rakstu!Veselus sējumus viņi citē no galvas un tā visu mūžu.Es esmu dzimusi kā katoliete,lasu bībeli,dažādu baznīcas literatūru ,apmeklēju divkalpojumus,bet mani interesē arī neredzamā pasaule.Mangribas uz pasauli skatīties ar labu skatienu ,netiesāt,bet saprast un vienmēr piedot.VaiJūs Aivar 007 esat lasījis Lūles Vilmas (igauņu ārste un rakstniece)grāmatas.Ja gadījumā nē,tad es silti iesaku izlasīt.Man šķiet,ka priekš Jums tās būtu milzu bagātība.Nevienam šīs grāmatas nebūtu par ļaunu izlasīt.Protams neko šai dzīvē neipratīsim līdz galam,bet tam,kurš sāk interesēties par acīm neredzamo dvēsele kļūst redzīgāka un sirds saprotošāka un jūtīgāka.Ja prasīsi Dievam gudrību,bagātību viņš pieliks klāt tāpat.Kā Zālamanam.Cik jauki,ka debatējam par grāmatām.Lai arī ir šī tēma atvērta-dubults neplīst.
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 13.06.2007 23:21
138 сообщений на сайте
Vija

Paldies, noteikti pameklēšu. Mani šis temats ļoti interesē, kaut arī reizēm ir pārāk sarežģīti šīs lietas aprakstītas.

Man pietiktu ar gudrību, ko Dievs dod, bez bagātības es protu iztikt.

Attiecībā uz iešanu Baznīcā - es turp eju tikai pa retam, un tad biežāk uz pareizticīgo Baznīcu nekā uz savējo - katoļu. Priesteri (mācītāji) manī uzticību neievieš. Man Dievs ir manā sirdī un manā prātā.
Aivars007
Aivars007 14.06.2007 08:53
26984 сообщения на сайте
Vilmu Lūli lasīju.kaut kas mani tur atgrūž.Palasu un nolieku.Reizēm šķiet, ka nemaz negribas visu tik dziļi censties izprast, bailes nojukt no tā, ko esmu pilnībā pieņēmusi. Acīmredzot, ne tik ļoti pilnībā, ja reizēm uzmācas šaubas.Ir bijuši ļoti smagi brīži gan fiziski, gan garīgi un man ir palīdzējusi tikai ticība. Paskaitu Nemitīgās palīdzības Dievmātes novennu un iestājas miers un paļāvība.Zālamana Augstās gudrības grāmatu lasu tad, kad gribas vinkārši dzirdēt sakistus vārdus, saprašana parasti nāk vakarā, kad grāmata jau nolikta pie vietas.Tāpat es kādreiz sāku lasīt Bībeli.Pareizticīgo baznīcā esmu iegājusi vienreiz, bet nejutos piederīga. katoļu baznīca ir mana.Jaugadus piecpadsmit braucu uz Aglonu un atrodu tur visu priekš sevis. Galvenais jau ir meklēt un tad arī katram atradīsies savs ceļš, jo galamērķis jau visiem ir viens.Vēlreiz paldies Aivaram007 par šo uzsākto diskusiju.
Lastens
Lastens 14.06.2007 10:38
182 сообщения на сайте
Man arī Lūle Vilma kaut kā "nepaņēma". Grāmatas sapirkos, mēģināju palasīt, bet nekā.

Iesaku palasīt Pēteri Donovu un Ogu Mandino.

Ja gribat par dziedināšanu, tad ir Luīza Heija jāpalasa. Ziemā tika izdota viņas grāmata "101 doma dzīvības spēku stiprināšanai" (tajā apkopotas kādas 7 iepriekšizdotās grāmatas).
Andaz
Andaz 14.06.2007 15:00
27892 сообщения на сайте
Jā, pilnīgi piekrītu,ka Vīlma uzreiz "nepaņem", pat kaitina.Pieviņas teikumiem jāatgriežas vairākas reizes,samalki jāizfilozofē un tad ja 'paņem",tad uz mūžu.Piemēram"Nav sliktu cilvēku un nav labu cilvēku,ir cilvēki.Un ikviens var kļūt par Cilvēku".Uzvar tas, kurš cīnās par labo,nevis pret ļauno.Nemeklējiet vainīgos,bet ziniet-viss sākas jūsos.Cilvēkam jāatskaitās par savu rīcību.Visu,ko nodaru otram,saņemu atpakaļ divkārt.(citātu beigas)Vislabākā man šķita pati pirmā grāmata.Pētera Donova grāmata man škiet bija pirmā no šāda veida literatūras jau 80.gadubeigās.Lasīju viņa domu graudus un citēju draugiem svētkos.Bet,ja paskatās,tad Bībelē visi temati ir aprakstīti,tikai katrs rakstnieks ir paņēmis kādu pantu un to aprakstījis vienkāršākiem vārdiem.Ja kāds likumu veidotājs izstudētu Mozus likumu grāmatu,tad kāda kārtība valdītu.Cilvēks jau nav mainījies,mainījušies tikai darbu apmēri,ātrumi.Zālamans teica:Viss,kas notiek zem šis saules beigās ir niecība un vēja pūtiens.Kā negribas piekrist,bet paskatoties uz dažu varenu cilvēku pēdējiem brīžiem.......?Turpinam diskutēt?
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 14.06.2007 16:34
138 сообщений на сайте
Katra grāmata atnāk vajadzīgajā brīdī.
Andaz
Andaz 14.06.2007 16:48
27892 сообщения на сайте
я так понимай, что та тема"кто что читает"-для русскоговорящих, а эта- индивидуально?;-)
Up
Up 14.06.2007 16:50
90 сообщений на сайте
Šeit ir simtiem tēmu, kas viena otrai pārklājas. Kāpēc par šo tā jānervozē?
Andaz
Andaz 14.06.2007 16:51
27892 сообщения на сайте
я думаю, что здесь пока идет обсуждение книг определенной тематики, у кого есть свое мнение об этих авторах, тот может присоединиться.
Irena22
Irena22 14.06.2007 16:53
42998 сообщений на сайте
Andaz
Andaz 14.06.2007 16:56
27892 сообщения на сайте
Up

Vai Jūsu satraukums pamatots ar to, ka latviešu valodā šajā forumā diskutēt būtu aizliegts pēc Jūsu domām?

Nekur tādu brīdinājumu neatradu, tāpēc atļāvos šo diskusiju uzsākt savā dzimtajā (latviešu - valsts) valodā un savā valstī.

Mani savukārt absolūti neinteresē тема "кто что читает" -для русскоговорящих.

Lasiet un rakstiet ko gribat, un es Jums tajā diskusijā ar savu latviešu valodu pa vidu arī nemaisos.

Dīvaina tauta. Vienmēr visam jānotiek tikai un vienīgi pēc viņu prāta.

Labākais, ka latvieši un latviešu valoda forumā tagad, redziet, ir индивидуально. Tikai viss, kas tiek rakstīts krieviski, tas tik nu ir pareizi un коллективно...

Aivars007
Aivars007 14.06.2007 20:07
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.