Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Ernsts Muldašovs К списку тем

Ernsts Muldašovs
Vai kāds lasa viņa grāmatas?

Būtu interesanti, ja padalītos iespaidos.
Aivars007
Aivars007 12.06.2007 08:36
26984 сообщения на сайте

Ответы (33)

Jā,šī tēma ir specifiska,ko Aivars007 mums ierosināja.Es būtu ļoti priecīga,ja mūsu pulciņš vairotos.Patiešām,nevajag piktoties,ja kaut kas nepatīk.Atceraties ko teica pastnieks Pečkins no Rūgušpiena ciema?"Kāpēc es biju neapmierināts?Tāpēc,ka man nebija velosipēda!'":-) Padomājiet,kas par iemeslu Jūsu sarūgtinājumam Up?Ja tikai šī tēma,tad atceraties,ka šie sīkumi nav Jūsu vienas nervu šūniņas vērti.Es labprāt diskutētu krieviski,bet tad man būs kļūdas un atkal kāds ironizēs.Kāpēc vairot sāpes,lai labāk vairojas prieks-teica Kaķītis Karalim no Skalbes pasakas "KAķīša dzirnaviņas"Man ļoti patīk arī pasakas un multfilmas.Luīzu Heiju neesmu lasījusi.Ja redzēšu grāmatnīcā noteikti nopirkšu,jo pēdējā laikā neko neesmu jaunu iegādājusies.Mani Aivars007 saintriģēja ar Muldašovu.Kad uznāks iedvesmu paņemšu no draudzenes viņa kādu grāmatu un mēģināšu lasīt.Man škiet,ka vienreiz "Doma laukumā"(radio 4)stāstīja par viņa ekspedīcijām.Aivar,uzrakstiet kādu citātu no Muldašova un mēs padebatēsim.Iznāks tāda vakarēšana.
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 14.06.2007 20:22
138 сообщений на сайте

хмммм не понимай, не понимай....
090909
090909 14.06.2007 20:42
3245 сообщений на сайте
Tēma tiešām jauka.

Varbūt, ka neesmu daudz lasījusi šeit minētās grāmatas, bet man arī izraisīja pārdomas, ka cilvēki savā būtībā nemainās jau kopš Mozus laikiem. Cilvēki izglītojas, attīstās tehnoloģijas, bet pašā būtībā cilvēks ir palicis tāds pats. Tas pats naids, skaudība, mantkārība, slinkums, izmisums.... Un tā pati mīlestība.

Arī nesaprotu, kāpēc ir jāuzbrauc, ka ir atvērta šī tēma?
Dimma
Dimma 14.06.2007 22:59
1727 сообщений на сайте
Tāpēc ka pašā būtībā cilvēks ir palicis tāds pats.....
Bastet
Bastet 14.06.2007 23:05
3728 сообщений на сайте
Интересные книги, по российкому ТВ были с Мулдашевым передачи, он очень интересно рассказывал, что знания полученные им в путешестиях и применение его теории при лечении больных, позволило ему прозивести операцию по пересадке глаза.
Natta
Natta 15.06.2007 09:40
619 сообщений на сайте
Dimma pieskārās skaistākajam vārdam pasaulē - mīlestība.Es nupat vārdadienā saņēmu jauku novēlējumu-

Ne uz mūžu, bet uz mūžiem mīlestība dota mums,kamēr dzīvojam , lai mīlam, tāds ir Dieva vēlējums.

Žēl, ka pašlaik esmu iestrēgusi darbos, šī diskusija ir mana mīļākē tēma.Vakat Krievijas televīzijā rādīja raidījumu par to cilvēku izjūtām, kuti piedzīvojuši klīnisko nāvi.Tirpas skrēja pār kauliem , bet tajā pašā laikā vairojas cerība, ka nekas nebeidzas te uz zemes.Mēs atgriežamies pie Rdītāja.Gribas ticēt.
Lastens
Lastens 15.06.2007 12:04
182 сообщения на сайте
Конечно, хочется верить.
Irena22
Irena22 15.06.2007 12:06
42998 сообщений на сайте
Верить конечно хочется. Но к сожалению я с чудесами не встречалась.:-/

После прочтение книги "Третий глаз" осталось не очень приятное ощущение. Хотя было

Не приемлю смирения с судьбой. Считаю что все в руках самого человека.
Bastet
Bastet 15.06.2007 14:53
3728 сообщений на сайте
Ir daudz ļoti personīgu lietu, ko forumā apspriest negribas, kaut gan šajā tēmā ir salasījušies cilvēki, kuriem gandrīz visiem gribas uzticēties. Es tomēr ticu brīnumiem un lūgšanas spēkam.Man tā ir personīgā pieredze.Grūtā brīdī novēlu katram piedzīvot brīnumu.Ir tāda brīnišķīga dziesma- Lai tava sirds vairs nebaidās, Dievs tevi mīl, Viņš tevi izglābs.Lai tava sirds vairs nebaidās,uzticies Dievam.Šodien tāds noskaņojums. Lai Jums visiem jaukas brīvdienas.Te ir tik daudz jauku cilvēku.
Lastens
Lastens 15.06.2007 16:06
182 сообщения на сайте
Lastenam.Jūs sacījāt,ka lūdzaties pēc Nemitīgās Palīdzības Dievmātes lūgšanām.Arī es to daru un esmu piedzīvojusi tik brīnumainus piepildījumus!Bet lai tas notiktu,es palīdzu tiem kuriem klājas grūti gan materiāli,gan ar labu vārdu.Jau iepriekš pateicos par dāvanām ,kuras tikai vēl lūdzu.Tas ir liels darbs ar sevi.Senāk muižnieki,kuri cēla baznīcas , veda šīs gleznas kopijas no Romas un uzstādīja.Saka,ka šī svētglezna atbilstot pareizticīgo tradicionālajai gleznošanai,bet visvairāk viņu pielūdzot katoļi.Man pašai šķiet,ka šīs abas ticības ir kā māsas.Mūsu dievnamā,kur ir NPD gleznas kopija ir viņai veltīta kapella.17.06.sāksies lūgšanu novenna līdz 25.06.Pievienojietiesmums!
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 15.06.2007 17:15
138 сообщений на сайте
Vijasmidrina. Par pareizticīgajiem Jums taisnība. Mums arī priesteris iesaka, ja nav citas iespējas saņemt Vissvētāko sakramentu, lai izmantojot pareizticīgo baznīcas. Es gan to neesmu darījusi. No savas puses varu palielīties, ka mūsu baznīcā 18. jūlijā uz četrām stundām tiks izstādītas Svētās Terēzes relikvijas, kat tiek vadātas pa visu

pasauli.

Un tagad pāriesim pie laicīgām lietām -grāmatvedības. Visiem jauku nedēļu.
Lastens
Lastens 18.06.2007 08:34
182 сообщения на сайте
Patīkami, ka šeit forumā ir arī "domājoši" grāmatveži, ne tikai cilvēki-robotiņi, cilvēki-klačiņas.:-)
Sarmis
Sarmis 18.07.2007 10:11
127 сообщений на сайте
Pašlaik lasu ceturto E.Muldašova grāmatu no sērijas "Dievu pilsētas meklējumos" un jāsaka, ka ne atrauties. Patīk tas fakts, ka autors ir ārsts, turklāt ļoti gudrs, izstrādājis neskaitāmas operēšanas metodes, izgudrojis alloplantu (cilvēku audu audzēšanu) desmitiem veidu, mēģina radīt jaunus orgānus... vienvārdsakot ir vērts lasīt viņa darbus un par ticamību tad sapratīsiet paši. To, kā viņam nāca šie atklājumi, zināšanas...ticu viņa rakstītajam, protams ir jautājumi, bet tādi viņam pašam ir ne mazums.
Lielāku ticamību rada tas, ka viņš runā par lietām, kas man zināmas no citiem avotiem .
Soins
Soins 22.05.2015 19:26
3 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.