Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Grāmatvedības kārtošana К списку тем

Litalita 14.06.2007 00:17
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Ответы (6)
Es lieku tā:
Kase
Banka
Avansa norēķini
Ienākošie rēķini
Izejošie rēķini
utt. pēc uzņēmuma specifikas.
Kase
Banka
Avansa norēķini
Ienākošie rēķini
Izejošie rēķini
utt. pēc uzņēmuma specifikas.
Ok! Sapratu! Paldies!

Litalita 14.06.2007 00:46
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Katrs kārto ka viņam ir ērtāk. Es arī izdalu dokumentus tā ka raksta Sola. Pie tām, apmaksātus rēķinus lieku kopā ar bankas izrakstu. Neapmaksatie gaida savās mapēs. Tikai ienkošos un izejošos PPR vajag obligati likt savās mapēs pēc kārtas. Un tiem klāt jābūt registrācijas žurnālam. Vienai grāmatvedei redzēju tādu kārtību: viņai dokumenti bija sadalīti pēc mēnešiem. Katram mēnesim atsevišķa mape. Tur bija gan kase, gan banka, debitori, kreditori un t.t attdalīti ar aizliktnēm. Arī ir ērti.:-)
Es arī lieku kā Sola.Manir maz dokumentu, tādēļ bankai un pavadzīmēm pietiek bvienas mapes visam gadam.Kuriemdaudz tiem ērtāk katru mēnesi likt atsevišķi.

Aivareno 14.06.2007 08:31
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Es kārtoju atsevišķi ( kase, banka utt) †āpēc, ka kārtojot arhīvu nekas īpaši nav vairs jāpārliek, pārlieku citās mapēs, virsū uzlīmēju uzlīmi un gatavs. Iepriekšējā grāmatvede arī visu mēnesi lika kopā, pie MU arī apmaksājamos rēķinus klāt, utt. labi ka to dokumentu bija samērā maz, bet kamēr visu pārkrāmēju ne vienu vien nagu nolauzu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть