Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Apzināta riskēšana ar auditu К списку тем

Apzināta riskēšana ar auditu
Vadītājs plāno veikt darījumus, kuru dēļ ļoti iespējams ir audits... Kādi būtu viedokļi cik saprātīga ir šāda rīcība. Un vai tas ir normāli (vai tā ir normāla situācija, ka apzināti riskē ar auditu. vai šāda situācija ir jāpieņem vai varbūt labāk nestrādāt ar šādu vadītāju?) Gribētos zināt Jūsu viedokļus....
Abways
Abways 21.06.2007 08:19
65 сообщений на сайте

Ответы (10)

Kāds tas darījums būtu kā rezultātā draudētu audits ja nav noslēpums.;-)
Ilma
Ilma 21.06.2007 09:05
30495 сообщений на сайте
nu principā, kāpēc ne, ja grāmatvedības uzskaite ir kārtībā, tad jau neviens audits neko neizdarīs! Bet ja ir kaut kādas šaubas, der padomāt 3 reiz
Larao
Larao 21.06.2007 09:09
6767 сообщений на сайте
Ļemumu pieņem vadītājs. V.b. vadība doma savādāk.
Nkorole
Nkorole 21.06.2007 09:18
1382 сообщения на сайте
hmm... nu ar dokumentu apriti ir problēmas... piemēram ir situācija, kad ir 3 viena rēķina kopijas, bet paša rēķina oriģināla nav (tas ir no citiem saņemtie rēķini). Tad ir arī tā ka nav ne oriģināla, ne kopijas (redzams bankā ka ir apmaksāts). Tad ir tā, ka saņemu rēķinu (tas ko paši izraksta), nododu atskaites, nākamajā mēnesī, ai tajā rēķinā bija jālabo summa.... un diezgan bieži tā. Un tad vēl rēķinā rakstīts - saņemts avanss... meklēju bankā, nu nekur neparādās, ka avanss saņemts (un skaidrā naudā arī nē).... Problēma ir tā ka pie manis nāk kaut kāds sviests (es domāju par informāciju un dokumentiem), bet man no tā ir jāuztaisa kaut kas tāds, ko varētu dot auditēt....

Varbūt tā ir normāla situācija un tas jāpieņem? Vai tāds variants ir izplatīts?
Abways
Abways 21.06.2007 09:22
65 сообщений на сайте
un tas darījums ir tāds ka fiziskai personai vienā mēnesī plāno izmaksāt summu, kura ir 4 daļa no gada neto apgrozījuma...
Abways
Abways 21.06.2007 09:26
65 сообщений на сайте
Es Jūs neapskaužu...:-O
Anahari
Anahari 21.06.2007 09:40
517 сообщений на сайте
Да это натуральный бардак. Если не требуют сделать из г...на конфетку, типа "я тебе плачу а дальше твоя забота, чтобы проблем у меня не было", то почему и не подбить арифметику по тем докам, что есть. Арифметика и в Африке арифметика.

Если же требуют избавить от проблем при таком отношении к ведению бизнеса, то бух этого сделать просто не может.

Так что вам решать, нужно ли вам такое удовольствие.
Maija
Maija 21.06.2007 09:44
28223 сообщения на сайте
jasno. takoe udovoljstvije ne nado. znachit praviljnej budet ne rabotatj.
Abways
Abways 21.06.2007 09:59
65 сообщений на сайте
Labāk gan nestrādājiet ar tādu vadītāju, pašai būs mierīgāka dzīve. Man bija kaut kas līdzīgs rēkini zuda, tad pēc gada atradās pa pavisam citu summu, uzņēmumā konts tika jaukts ar privāto - piemēram pēkši izdomā ka vajag braukt uz Ēģipti, par biļetēm visai ģimenei tiek nomaksāts no uzņēmuma konta, neviena dokumenta nav. Es aizgāju no tā darba un tagad esmu laimīga.
Gbormane
Gbormane 21.06.2007 10:54
388 сообщений на сайте
Vadītājs jau bieži nesaprot, kas par to var draudēt, grāmatvedim jau vairāk galva sāp.
Gbormane
Gbormane 21.06.2007 10:56
388 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.