Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Kases ieņāmumu orderis К списку тем
Latbuh 03.07.2007 09:51
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
Ответы (3)
Pēc manām domām, jāraksta tas vārds, kurš strādāja pēdējais pie kases aparāta un kurš faktiski nodeva naudu kasē.
Bet vai pārdevējam ir tiesības parakstīt kases ieņēmumu orderi. Atbildīgais kasieris uzņēmumā tiek nozīmēts ar rīkojumu. Tas, kurš ir nozīmēts ar rīkojumu, tas arī parakstās uz kases ieņēmumu ordera. Mūsu firmā tā ir vadītāja, kas arī parakstās kasiera un vadītāja vietā uz ieņēmumu ordera.
Mickevin 03.07.2007 10:14
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Atvainojos - esmu pārpratis.
Es biju domājis aili kases orderī, no kā saņemta nauda.
Kasieris uzņēmumā parasti ir viens - pastāvīgs, kurš ir vai nu kasiera amatā ar attiecīgu amata aprakstu, vai arī kāds darbinieks, kuram kasiera pienākumi noteikti ar uzņēmuma vadītāja rīkojumu.
Es biju domājis aili kases orderī, no kā saņemta nauda.
Kasieris uzņēmumā parasti ir viens - pastāvīgs, kurš ir vai nu kasiera amatā ar attiecīgu amata aprakstu, vai arī kāds darbinieks, kuram kasiera pienākumi noteikti ar uzņēmuma vadītāja rīkojumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть