Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
valsts iestade
mozet kto nibudj rabotaet v valsts sia
gde mozno naiti v internete vilku zarplat darbiniekiem.
moze kto nibudj podelitsa, kak ustanovitj zarplatu drbiniekiem, estj ze navernoje kakije nibudj noteikumi
Svetlanan, mēģiniet paskatīties šeit
http://www.fm.gov.lv/page.php?id=221
Bet Aivaram var ieteikt tikai vienu:
ja nesaprot par ko iet runa, lai labāk paklusē, nevis izrāda savu pārgudrību, tam nav nekā kopīga ar gudrību.
Klvn2
ziņojumu: 275
"Bet Aivaram var ieteikt tikai vienu:
ja nesaprot par ko iet runa, lai labāk paklusē, nevis izrāda savu pārgudrību, tam nav nekā kopīga ar gudrību."
ne visiem Dies devis saprast humoru
Skatoties, ko saukt par humoru!
Svetlanan, arī VSIA vai valsts vai pašvaldību iestādē var būt dažādi darbinieki, uz kuriem attiecās dažāda kārtība.
Jāskatās pēc definīcijas kurā kategorijā tas darbinieks ir (ierēdnis u.t.t.), skatieties uzmanīgi tajos noteikumos, uz ko tie attiecās
tie paši vēži tikai citā kulītē...
Nafig skatīties kaut kādos noteikumos, ja te var paprasīt?
Klvn2
Lai nu kā Jūs centāties izlikties gudrāka par visiem un arī "svētāka par pašu Romas pāvestu", tāpat čiks vien sanāca.
Nav tāda dokumenta, kurš regulētu darba samaksu valsts SIA, izņemot valsts amatpersonas.
Droši varu apgalvot, ka neviens tehniskais darbinieks (iespējams, ka bija domāta apkopēja vai kas tml.) nav valsts amatpersona.
Apskatījos sarakstos - Jūs neesat bijusi tajā dienā mājās, kad Dievs saprašanu dalīja, bet kā Jūs zināt - saprašana - tā ir Dieva dāvana!
Mājās un darbā arī laikam Jums nav ar ko parunāt, ka sakrājusies žults jāizgāž šeit, forumā.
Lai Jums jauka diena!
Aivars007 Вам не надоело на всех ворчать и всех строить?;-)
Uz pamuļķiem es neapvainojos
Svetlanan, ja Jūs vēl interesē šī tēma, labāk atvērt jauno, jo šī ir piemēslota ar sevi un citus necienošo cilvēku komentāriem, kas neattiecās uz apspriežamo tēmu
Klvn2 ir ļoti nopietna un pieklājīga - nekad nevienu nemaldina, neaizvaino un neizjoko - tas jau ir sen zināms.
Es arī daudzas reizes esmu devusi sev solījumus pieklājīgi uzvesties, bet nesanāk:'(