Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pašnodarbinātais un celtniecība К списку тем
Pašnodarbinātais un celtniecība
Vai pašnodarbinātā persona personīgās mājas celtniecības izdevumus kaut kā var norakstīt uz savas saimnieciskās darbības izdevumiem?
Paldies.
Ответы (6)
А Вам как самой кажется, постройка личного дома имеет отношения к его хоз.деятельности?
А почему бы и нет? Он потом его сам у себя и купит:)))
Nu man liekas, ka nē. Ja nu vienīgi kādu mazu daļu - tjipa biroja labiekārtošana, bet ne jau betona blokus u.tml
Nu man liekas, ka nē.
- Вот и мне так кажется.
По идее можно сейчас все расходы загонять на незавершенку, потом списывать часть амортизации в расходы хоздеятельности, если в том же доме будет и хозядеятельность вестись. Ессно, доказывать сей факт тому самозанятому придется.
Ja tiek veikta celtniecība : mājas , garažas, noliktavas u.t.t., un šī uzceltā ēka tiks izmantota tikai saimnieciskās dzrbības veikšanai (un to var pierādīt), tad visus 100% var likt izdevumos, bet ja , piemēram, darbnīcā kurā remontēsiet auto (kā saimniec. darbība), tur tiks remontēts arī personīgais auto, un to apliecinās visu zinošie kaimiņi, vai kas cits, tad tika līdz 70%.
Закрыть
Краткое описание нарушения