Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

čeks virs 100ls К списку тем

čeks virs 100ls
ir čeki vesela kaudze virs 100ls, čekos ir uzņēmuma rekvizīti, bet nav 1 vienības cena bez pvn, palūdzēm uztaisīt brīvā formā pielikumu šiem čekiem, lai būtu norādīti viņu, mūsu rekvizīti un ka tas ir pielikums čekam Nrxx nu un attiecīgi nosaukums, 1vienības cena, utt

es neprasu pavadzīmi ar vid numuru, jo čeks jau pats par sevi ir dokuments, bet veikals atsakās, jo redziet čeki ir jūniju, bet esot jau jūlijs un tas esot pretlikumīgi.
Sibylla
Sibylla 13.07.2007 13:29
1499 сообщений на сайте

Ответы (4)

Veikālam ((Likuma "Par pievienotās vērtības nodokli” 8.panta5.1daļa)

Par pirkumu virs Ls 100:

http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=180&hl=1&oid=2858&mod=35
Tatjana77
Tatjana77 13.07.2007 13:41
7478 сообщений на сайте
PVN likuma 8.pantasestā daļa runā par darījumiem, kuru vērtība bez PVN ir mazāka par 100 Ls. Sākumā būtu jāizvērtē sie čeki. Citādi Jūs varat paši sagatavot brīvas formas pielikumus un palūgt tos apstiprināt no veikala.
Xfails
Xfails 13.07.2007 13:43
132 сообщения на сайте
У меня та же ситуация - чеки больше 100 лат. С НДС уже Бог с ним, я вот думаю, но в расходы-то по полной сумме ничего не мешает его включить?
Kariota
Kariota 24.07.2007 11:48
334 сообщения на сайте
sagatavot var protams to pielikumu, bet čeki ir vesela kaudze, katrs ar 10 un vairāk vienībām, man par to NEMAKSĀ! tā ka lai iet vien pats un cīnās ar veikalu,tad arī atcerēsies un nākošreiz padomās, ko un kā pirkt

man tad jāuztaisa pielikums, par savu degvielu jābaruc uz veikalu, 1x aizbraucu, vairāk nebraukšu.

tas info no vid lapas ir iedods jau sen.
Sibylla
Sibylla 24.07.2007 12:00
1499 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.